Egyébként már régen nem hallgatom én sem. Szerintem, aki jó szakember, az már nem is dolgozik már ennél a rádiónál. Volt már próbálkozás egy-két nem tősgyökeres Vásárhelyivel, vagy olyan emberkékkel, akik csak rövid ideig éltek a városban. Annyi biztos, hogy a kezdetekben, akik a megszokott Régió Rádiót már unták, azoknak egy alternatíva volt. Aztán egyeduralkodóvá vált még a Melódia Rádió, a Rádió X, a Rádió V.I.P. és a Juventus Rádió - Hódmezővásárhely mellett is és a színvonal lement a béka fenekére. Azt aláírom manapság az internetes rádiókkal meg a Spotify-al nehéz versenybe szállni, de ebből a rádióból többet ki lehetne hozni, ha a politika ebbe se szólna bele. Más rádió meg nem hiszem, hogy lesz, mert pici a reklámbevétel és nincs az a pénz amiért értelme lenne egy független rádiónak létrejönni, felesleges a reklámtortát tovább darabolni és próbálkoznia is egyáltalán. Ami volt, azt mind megvették vagy megfolytották. Tehát ha én egy új frekvenciára netalán pályáznék, már el kell, hogy vessem a gondolatot is. Sajnos amíg ennek a szakmailag is analfabéta bandának a kezében van minden, addig nem lesz sem független sem ellenzéki rádió a környéken. Ezt az NMHH embere súgta halkan meg. Mindenhol a 7 fröcsög tovább Makó, Vásárhely és Kistelek környékén is... mert kell a népbutítás.
,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''