Nem tudom mi az öröm tárgya, de jó pár óra hosszát elhallgatva (de./du./este) illetve egész napos tracklistet nézve nincs itt semmi változás, továbbra is az egyik leggázabb rádió ami itthon létezik.
Csak igazi MAI sláger megy: erre megszólal egy 25 (!!!) éves dal.
Aztán egy 20, egy 15 éves dal, majd 3 óra hosszán belül Halott Pénz, Rúzsa Magdi, Wellhello, Follow the Flow, Valmar.
És közben a kiírthatatlan Minelli számok ezerrel. Az az 1 előadó, akitől van 2023 dal
A napi tracklist min. 80%át az 5-10-20 éves dalok teszik ki.
Simán át lehetne nevezni Retro 2-nek.
2 napon keresztül hallgattam, elég sokáig.
Összesen a 2 nap alatt kemény 5 (!!!!) db 2023as dalt véltem felfedezni.
Mindezt úgy, hogy már év vége van, és ez a rádió MÉG MINDIG NEM vesz tudomást azokról a dalokról, amik 2023ban meghódították az európai és nemzetközi slágerlistákat.
És ha már múltat idézünk...
A Rádió 1 Rihannától kemény 2 db slágert ismer, Shakirától is 2t, Sean Paultól is annyit.
És amit sose értettem: Ariana Grande-tól a Rádió 1 egy db slágert ismer, a No tears left to cry-t.
MIÉRT?????
Változatosság 0%, unalom/gagyiság 100%
Jelenleg nincsen egy országos adó sem, ami aktuális zenét játszik.
Rohadtul kínos.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a MAI SLÁGER továbbra sem 1998at jelent, de 2018at se
Kemény 300 db tracket játszani egész évben, minimális változtatással.
Fogalmam sincs mire veszik fel a fizetést az ott dolgozók.
Kösz, útközben én inkább áttekertem a szlovák rádiókra.
Ennél bármi jobb.
Pláne a 3 pojácánál.
Még a szlovák népzene is
Nektek további jó önámítást és önkínzást, hogy ez úgy jó ahogy van

Fogalmam sincs hogy az internet korában mi veheti rá az embert, hogy ezt a "terméket" hosszú napokon/heteken/hónapokon keresztül hallgassa, rajongjon érte és beérje ennyivel.....
Ilyen "koncepcióval" (van nekik egyáltalán???) még falurádiónak is gyenge.
Bár abban az országban, ahol el lehet hitetni milliókkal, hogy mindenért Soros a felelős (még akár a kátyús utakért, meg vonatkésésért is), én már nem lepődök meg semmin se