knoskamatee írta: ↑2024.01.12. 22:58 őszintén… valamelyikőtök volt mostanában buliban? ugyan ezek az R1-es dance zenéket nyomják a sztárolt top DJ-k is, főleg vidéken. be kell látni, hogy erre van igény és kész. a “hardcore” újdonságok nem menők nagyon kevés kivétellel. szomorú magyar valóság, ez van. látszódott a Sivákos hallgatottság alatt is (amit imádtam) meg a 2021-es Petőfinél is, hogy bukta, nem működik, a magyar agy nem fogadja be.Van igény erre, persze, de ezen már túl vagyunk, sűrűn megvitattuk. Én arra céloztam, hogy LEGYEN egy Rádió 1-en kívüli világ is, a fene egye meg. Nem óhajtom visszahallani a helyi rádiókon is ugyanezt a maszlagot.
ha trendiség kell, azt jobban betölti a Base FM is az R&B és azzal az apró dance-el, ami ott megy.
Részemről amíg a magyar FM-en a zenés adóknál annyi a választék, hogy R1-es zenék az orrvérzésig mindenhol, csak magyar zenék és nóta, addig én köszönöm szépen, tekerek át a szerbekhez, románokhoz és szlovákokhoz.
Ha egyedül lennék ezzel, és ebben az országban 9 millió ember csak Rádió 1-es zenéket szeretne hallgatni és TT harmincéve játszott kedvenceit, és másra senkinek nincs igénye, majd tájékoztassatok.