A futó évdizedes promócióban nem helyesen jelölik az éveket. A napoelon boulvard szerintük 70-s évek, és 1987-es dal. A 90-s évekhez is 2005-ös dalt sikerült beilleszteni. Ügyesek. 
dkvalmos írta: ↑2024.02.09. 08:09 Nagyon szembe megy a rádió korábbi formátumával, az biztos. Mintha a retro-n holnaptól hyperpop szólna. Bár mivel egy magyar zenei rádió eleve nem zavar sok vizet, nem igazán van jelentősége hogy milyen műfajú és hány éves dalokat játszanak.Ilyen ez, amilor rájönnek, hogy napjaink magyar slágereiből nagyon kevés ami hallgatható is lesz. Ami meg népszerű marad, abból meg csak egy végtelenített mp3 lejátszó lesz. Nem ezt írtam nektek egy-két hozzászólással ezelőtt, hogy baromi nagy spektrumból kell meríteniük, ha csak magyar zene megy? Ébresztő gyerekek! Nagyon fáziskésésben vagytok még .

nyikolaj írta:Értem.Van, minden adót bekebeleztek. A kesmas adók átfedésben vannak, de ez egyáltalán nem indokolt...
Akkor az 1-es alternatíva a helytálló!
Az én véleményem az,hogy kellenek ilyen zenék és műfajok mert egyébként nagyon sokan szeretik, és hát miért ne..?
Viszont,hogy az a bizonyos mérleg nyelve is egyensúlyban legyen és igazságosan, akkor hát akkor ne a Petőfin szóljanak!