RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#20292  Szerző: Mauro

Hát hitelesebb mint Néphazugság az egyszer biztos.
 #20279  Szerző: mg

Attis írta:Ilyet linkelsz? :lol:
ez ilyen hiteles hírforrás, itt szarják a napfényt is
 #20278  Szerző: Attis

Mauro írta:
mg írta:bicska?
Nem csak:Csíkországban is meghurcolják az "ártatlan" cigányokat

http://szentkoronaradio.com/elszakitva/ ... an-romakat

Olvastam olyat is hogy el üldözték őket a faluból. Csak nem tudom már hol olvastam.
Ilyet linkelsz? :lol:
 #20254  Szerző: Mauro

centerweb írta:Én ilyet mint ami a videón látszik, az elmúlt 8 évben szinte minden hónapban láttam. És igen, az elkövetők 97%-ban cigányok voltak. És most nem túlzok vagy akármi. Engem is leköpdöstek már párszor, meg is vertek már. A kötözködésekről inkább nem beszélek, azt már megszoktam. Ezek után nekem akárki akármit mond, nem fogom bánni, akárki akármit csinál velük. Volt 1x-2x pozitív dolog is velük, de ennek száma annyira elenyésző a negatívakkal szemben hogy nagyon. Sajnos ez van. :-S
Én is ezt mondom szinte sose kelták támadtak fel és ők vannak ezeken a videókon és terrorizálnak mindenkit. Nekem is csak rossz tapasztalatom volt az orkokal eddig.
De csak nálunk van gond velük. Említhetnék egy pár közép kelet Európai országot. Vagy fejlet nyugaton ahol ott vannak, gond van csak velük. PL: Spanyolba, Finnországba, Anglia. Vajon mindenhol többség a hibás? Vagy esetleg bizonyos kisebbség? Mindenki döntse el.
 #20253  Szerző: mg

centerweb írta:Én ilyet mint ami a videón látszik, az elmúlt 8 évben szinte minden hónapban láttam. És igen, az elkövetők 97%-ban cigányok voltak. És most nem túlzok vagy akármi. Engem is leköpdöstek már párszor, meg is vertek már. A kötözködésekről inkább nem beszélek, azt már megszoktam. Ezek után nekem akárki akármit mond, nem fogom bánni, akárki akármit csinál velük. Volt 1x-2x pozitív dolog is velük, de ennek száma annyira elenyésző a negatívakkal szemben hogy nagyon. Sajnos ez van. :-S
mondom, engem meg kurvára nem fog vigasztalni a cigányok vegzálása, ha történetesen nem cigányok kötnek belém, ezért nem ez a megoldás
 #20251  Szerző: centerweb

Én ilyet mint ami a videón látszik, az elmúlt 8 évben szinte minden hónapban láttam. És igen, az elkövetők 97%-ban cigányok voltak. És most nem túlzok vagy akármi. Engem is leköpdöstek már párszor, meg is vertek már. A kötözködésekről inkább nem beszélek, azt már megszoktam. Ezek után nekem akárki akármit mond, nem fogom bánni, akárki akármit csinál velük. Volt 1x-2x pozitív dolog is velük, de ennek száma annyira elenyésző a negatívakkal szemben hogy nagyon. Sajnos ez van. :-S
 #20249  Szerző: mg

Mauro írta:
mg írta:
Mauro írta:De az ártatlanoktól is.
na látod.
Nem is mondtam hogy atommal kéne meg oldani. Az meg oldás tetszik viszont amit székely testvéreink alkalmaznak.
bicska?
 #20248  Szerző: Mauro

mg írta:
Mauro írta:De az ártatlanoktól is.
na látod.
Nem is mondtam hogy atommal kéne meg oldani. Az meg oldás tetszik viszont amit székely testvéreink alkalmaznak.
  • 1
  • 462
  • 463
  • 464
  • 465
  • 466
  • 541