RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203192  Szerző: Promenád

bazsa20 írta: 2025.03.11. 06:03 Sziasztok
Esetleg valaki tudja, hogy milyen módon készül a háttér zene a Rádió 1-n? Mikor délelőtti adásokban Attis megszólal akkor mindig a soron következő zene van megszerkesztve és amikor indul a zene akkor olyan jól meg van szerkesztve, hogy észre se venni! Hogyan készítik? Fogják az eredeti dalt és egy instrumentális változatát és összeszerkesztik? Vagy fogják a zene nem rádiós változatát, hanem az originál verziót és azt szerkesztik meg?? Aki tudja az írja már meg olyan kíváncsi vagyok! Előre is köszönöm a választ!

A 42 Net adáslebonyolító csodákra képes. ;) :D Igaz, ezt egy RadioBOSS is tudja már. :gonosz:
 #203191  Szerző: Promenád

Rickykeee23 írta: 2025.03.19. 13:51 Sziasztok! Van valami másik rádiós fórum? Mert ide a lélek is már csak ba*zni jár. Leáll napokra.
A leállásnak borzasztóan egyszerű oka volt: Lejárt a domain név jogosultsága, amit elfelejtettek időben megújítani. Aztán hogy a hozzászólásodat nem a megfelelő helyre írta, azt ,,a mellékelt ábra mutatja". No, téma: OFF.
 #203190  Szerző: shadoe

Rickykeee23 írta: 2025.03.19. 13:51 Sziasztok! Van valami másik rádiós fórum? Mert ide a lélek is már csak ba*zni jár. Leáll napokra.
Valóban, tényleg minek ide járni? Már majd' 2 éve, hogy ez a hányinger helyzet van a magyar rádiós piacon. Annyit nem ér a rádió nulla, hogy szidjuk, úgyis minden normális ember tisztában van vele, mennyit ér ez a rádió és hol lenne a helye a hálózatos terpeszkedés helyett.
Még az is tartalmasabb időtöltés, ha az ember kikapcsolja ezt a sok szemét rádiót, és a csendet hallgatja, jobban jár!
Vagy azért járjon ide, hogy a fórumguru savat öntsön a fejére, mert pont egy éve azt találtam írni a Petőfi topikban, hogy örülnék, ha megszűnne az a rádió?
Akkor "szakmaiatlan" voltam, azóta meg mindenki ezt írogatja a Petőfire, sőt sokkal durvábbakat, alpárit, mocskolódást is (mondjuk teljes joggal...), azok nem szakmaiatlanok, nekik lehet, biztos valami különleges jogrend van itt, amiről én nem tudok.
Nem tetszik, hogy nem mért egyenlő mércével a fórumhatalmasság, nem tetszik, hogy az úristennek se akar változni a rádiós piac, csak tart a lejtmenet a nihilbe, nem tetszik, hogy sokadjára elérhetetlen napok óta az oldal, és nem tudom olvasni azt a nagyon kevés engem még érdeklő értelmes kommentet és információt, veszekedni pedig hülyékkel és trollokkal nem akarok, akik itt élik ki magukat és ide viszik be a konfliktusaikat és nem a való életben
oldják meg őket.
Egyszóval ezért nem írtam egy teljes évig ide soha semmit, és nem is nagyon tervezek ennél aktívabb lenni, átadom a többieknek a lehetőséget továbbra is, már ha lesz hova, mit és miről írni, amíg ez a site is le nem húzza végleg a rolót.
 #203187  Szerző: Landsmann

Nem tudok róla. Többször leállt már napokra, de úgy egyébként is eléggé ritkán látogatott a fórum.
 #203186  Szerző: Rickykeee23

Sziasztok! Van valami másik rádiós fórum? Mert ide a lélek is már csak ba*zni jár. Leáll napokra.
 #203173  Szerző: bazsa20

Sziasztok
Esetleg valaki tudja hogy milyen módon készül a háttér zene a Rádió 1-n? Mikor délelőtti adásokban Attis megszólal akkor mindig a soron következő zene van megszerkesztve és amikor indul a zene akkor olyan jól meg van szerkesztve hogy észre se venni! Hogyan készítik? Fogják az eredeti dalt és egy instrumentális változatát és össze szerkesztik? Vagy fogják a zene nem rádiós változatát hanem az original verziót és azt szerkesztik meg?? Aki tudja az írja már meg olyan kíváncsi vagyok! Előre is köszönöm a választ!
 #203168  Szerző: Derrick

robert11 írta: 2025.03.01. 21:23 Mint ha a Petőfin nem lenne elég magyar!
Aki magyar zenét akar, hallgassa azt van dögivel magyar sláger!
ja meg Troy be sem mondja a dalokat!
 #203160  Szerző: Karloproduction

Milán88 írta: 2025.03.03. 20:14
Karloproduction írta: 2025.03.03. 20:12
Milán88 írta: 2025.03.03. 20:03 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
Igen, bejelentkeztem, a DAB+ fórumba posztoltam. ;)
Bocs hogy, ezt kiposztoltam, csak gondoltam, hogy ki írom ide, remélem nem haragszol. :)
Dehogyis, sőt köszi :)
 #203158  Szerző: Milán88

Karloproduction írta: 2025.03.03. 20:12
Milán88 írta: 2025.03.03. 20:03 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
Bocs hogy, ezt kiposztoltam, csak gondoltam, hogy ki írom ide, remélem nem haragszol. :)
 #203157  Szerző: Karloproduction

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1021