RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#21402  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Továbbra is ködös az átállás

http://www.sat.hu/read.php?id=1742
Én az átállásnál a lefedettségben látom a legnagyobb problémát. A jelenlegi helyzet szerint digitálishoz ugyanis a legtöbb helyen nem lesz elég a szobaantenna, hanem nagy nyereségű, jól beállított tetőantenna és jó minőségű antennakábel szükséges.
2012 csak jobb lesz a lefedettség.
 #21400  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Továbbra is ködös az átállás

http://www.sat.hu/read.php?id=1742
Én az átállásnál a lefedettségben látom a legnagyobb problémát. A jelenlegi helyzet szerint digitálishoz ugyanis a legtöbb helyen nem lesz elég a szobaantenna, hanem nagy nyereségű, jól beállított tetőantenna és jó minőségű antennakábel szükséges.
 #21362  Szerző: mlaszlo

A Magyar Televízió csatornái a digitális MinDig TV kínálatában

Megszületett a megállapodás az Antenna Digitális Televízió Műsorterjesztő Kft. és a Magyar Televízió (MTV) között a digitális földfelszíni műsorterjesztésről. Az m1 és m2 műsora nagy felbontásban (HD) érhető el 2009. július 1-jétől a MinDig TV szolgáltatás szabadon fogható kínálatában.

Aláírta a megállapodást az Antenna Digitális Televízió Műsorterjesztő Kft. és a Magyar Televízió a közszolgálati csatornák részvételéről a MinDig TV digitális földi platformon. Az m1 és m2 műsora nagy felbontásban, előfizetési díj nélkül fogható 2009. július 1-jétől a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában. A közszolgálati csatornák programjai Budapest körzetében az 55-ös, Kabhegy körzetében a 64-es, Szentes körzetében pedig a 60-as csatornán érhetők el.
 #21258  Szerző: Pasa

:lol: :lol: :lol:
 #19890  Szerző: mlaszlo

A zivatar óta mintha elvágták volna nálunk a DVB-T-t. Előtte stabilan az 55-ösön 64%, a 62-esen 69-70% volt a minőség. A vihar óta viszont folyamatosan ugrál a minőség, az 55-ösön néhány másodpercig 55-58%, majd felmegy 63-64%, kis idő múlva vissza. A 62-esen ugyanez, csak nagyobb az eltérés, 65-66%, majd lemegy 52%-ra, 0-ra és vissza 65-re. Nem tudom mi történhetett, az analóg csatornákon nem látok romlást, a digitális viszont nézhetetlen :(
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 203