Hódmezővásárhelyen adót és antennát cserélnek ennek a fosnak. Kar.
007 írta: ↑2025.10.18. 10:37 A Facebook oldalukon hozta fel valaki, hogy az egyik műsorban hallott akkora "bakit" amiről azt gondolta, hétfőn már nem fog ott dolgozni a delikvens, erre az Emese írta, hogy ez is a mi világunk és jobb ez (pl a nárcisztikus agyhalott köcsög baki Matyi) mint pl minősített műsorvezetőket alkalmazni távolról. Gondolom már a távoliak sem adják a nevüket hozzá, helyben meg a saját magát adásban szopkodó Matyika jutott... én nem tudom hallhatni, ha ő van... kínos nekem, amit művel, de ezek szerint nem vagyok egyedül. Vajon mi lehetett a vasárnapi bakija?Ezzel nem vagy egyedül a második helyezett pedig szerintem Erdődi Csenge Diána. Igaz ő nem a bakizások miatt tartom hallgatatlannak, hanem mert egyszerűen nem rádióbarát ahogy beszél. Egyszerűen az ember már nem is magára a mondanivalóra figyel már, inkább arra, hogy egyszerűen maga a hangja sem rádióhallgató befogadóképes. Természetellenes hangsúlyozások jellemzik, vagy ott kezd egyoldalúan monotonon beszélni, amit már a magyar nyelv sem enged meg.