RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#204419  Szerző: Promenád

Kovi02 írta: Tegnap, 15:43
007 írta: Tegnap, 12:58 Július 1.-től nincs műsorvezető és így már nem is felel meg a kötelező szövegaránynak a rádió.
Van más olyan kereskedelmi adó, ami hosszú idő óta lényegi műsorvezetés nélkül működik, ha nem vállaltak semmit, így is mehet tovább elvileg.
Elvileg? Akkor mit ér az, amit a pályázatban ígértek és be is kell tartani? Mert máskép jön a büntetések garmadája ami egyenesen arányos a frekvencia elvesztésével. ;)
 #204417  Szerző: Promenád

007 írta: Tegnap, 19:42 "Csak akkor beszélünk, ha van miről!"
Induljon egy újabb óra, felesleges beszéd nélkül!"
Psszt, mi nem beszélünk!"

Bazdmeg, ez kurvajó!😂😂😂😂

Abból csináltak brandet, hogy nincs pénz kifizetni a műsorvezetőket. Mondjuk akik eddig voltak, tényleg elég szarok, azokért nem kár! 😂😂😂😂😂😂😂 sírok! 😅🤣🤣🤣🤣
Figyeld meg a végén kiderül, hogy csak az lesz, amit tudtunk: Lázár adta a pénzt, ami most már nem fog menni. :lol: Csengét valahogy nem tudom sajnálni, minden volt, de nem rádióbarát a hangja. Nem értem mit gondolt? Majd itt váltja meg ő is a világát? Szombat Misi meg már hozzászokott, hogy egy gyakorlatilag halálraítélt rádióban gyártja a híreket, mint annak idején, amikor a helyi Juventus Rádió vezetője volt. A rádió meg egyenesen megy lefele a szerb magyar nyelvű FOX Rádió szintjére.
 #204416  Szerző: 007

"Csak akkor beszélünk, ha van miről!"
Induljon egy újabb óra, felesleges beszéd nélkül!"
Psszt, mi nem beszélünk!"

Bazdmeg, ez kurvajó!😂😂😂😂

Abból csináltak brandet, hogy nincs pénz kifizetni a műsorvezetőket. Mondjuk akik eddig voltak, tényleg elég szarok, azokért nem kár! 😂😂😂😂😂😂😂 sírok! 😅🤣🤣🤣🤣
 #204415  Szerző: Kovi02

007 írta: Tegnap, 12:58 Július 1.-től nincs műsorvezető és így már nem is felel meg a kötelező szövegaránynak a rádió.
Van más olyan kereskedelmi adó,ami hosszú idő óta lényegi műsorvezetés nélkül működik,ha nem vállaltak semmit,így is mehet tovább elvileg.
 #204403  Szerző: 007

Promenád írta:
007 írta: 2026.06.14. 16:19 2 hónapja megbukott a fidesz, mikor is óhajtják átadni szakembereknek ezek a 0 senkik? Beszélni nem tudnak, hadarnak, borzalmasan buták, primitívek a megszólalók, 0 tartalom, 0 szórakoztatás, 0 értelem van benne. Kuka mindenki, új emberekkel kell feltölteni, mert ez egy leglaja netrádión is gyenge...
Szerintem engedjük el. Felesleges időpazarlás foglalkozni az egésszel, Már meg sem tudom mondani mennyi hónapig nem is hallgattam ezt a rádiót, :D

A fidesz bukása után már nem kötelező ezeket a legalja szarokat tolni, tessék nekik átadni másoknak, akik szeretik csinálni és értenek hozzá... szartelep rádiókra nincs igény, mint pl ez is...
 #204374  Szerző: Promenád

007 írta: 2026.06.14. 16:19 2 hónapja megbukott a fidesz, mikor is óhajtják átadni szakembereknek ezek a 0 senkik? Beszélni nem tudnak, hadarnak, borzalmasan buták, primitívek a megszólalók, 0 tartalom, 0 szórakoztatás, 0 értelem van benne. Kuka mindenki, új emberekkel kell feltölteni, mert ez egy leglaja netrádión is gyenge...
Szerintem engedjük el. Felesleges időpazarlás foglalkozni az egésszel, Már meg sem tudom mondani mennyi hónapig nem is hallgattam ezt a rádiót, :D
 #204367  Szerző: 007

2 hónapja megbukott a fidesz, mikor is óhajtják átadni szakembereknek ezek a 0 senkik? Beszélni nem tudnak, hadarnak, borzalmasan buták, primitívek a megszólalók, 0 tartalom, 0 szórakoztatás, 0 értelem van benne. Kuka mindenki, új emberekkel kell feltölteni, mert ez egy leglaja netrádión is gyenge...
 #204359  Szerző: Promenád

007 írta: 2026.06.04. 13:45 Azt a két értelmi fogyatékos nyomorultat aki maradt, légyszíves ne nevezzük műsorvezetőnek. Bagi féreg sem volt az. Fizetett bérszopó volt, hatalmas egoval és nulla valós szakmai tudással. Szívesen csinálnék rendes rádiót belőle, mert amit Tóth Peti és ez a pár köcsög most csinált, az nem rádió. :vomit:
Igazad van, elfelejtettem idézőjelbe tenni ahogy a honlapon nevezik meg őket.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 33