RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#204441  Szerző: mihalylovics

altermanus írta: Ma, 01:37 En ezt máshogy látom, de be kell látni igaz. Csak ha elmegy az internet? Szerintem a filmek közt lehetne egy öt perces hirblokk és ha valami történik itthon akkor cut és már ott vannak a brekingek. Bár ezt már leírtam asszem az M1-nél, hogyan nézzen ki, de ez csak egy vélemény. Szerintem a Kossuth-tal is az lenne a legjobb.
az a pár hírműsor bőven elférne a Duna TV-n is, mint ahogy a 2015 előtti, általános tematikájú M1-en volt. és bőven elég is volt. nem kell egész napos hír/politikai csatorna. van már 2...
 #204438  Szerző: altermanus

En ezt máshogy látom, de be kell látni igaz. Csak ha elmegy az internet? Szerintem a filmek közt lehetne egy öt perces hirblokk és ha valami történik itthon akkor cut és már ott vannak a brekingek. Bár ezt már leírtam asszem az M1-nél, hogyan nézzen ki, de ez csak egy vélemény. Szerintem a Kossuth-tal is az lenne a legjobb.
 #204437  Szerző: mihalylovics

Snake005 írta: Tegnap, 17:20
Az M1 ma este újraindul filmekkel, remélem, soha többé nem is lesz belőle hírcsatorna, az internet korában semmi szükség ilyenre.
igaz. jelenleg mozicsatornaként életük legjobb műsorát sugározzák. amúgy is indokolt lenne egy magyar filmeket sugárzó köztévé...
 #204436  Szerző: 007

Na, a krónikából lett kornyika. :lool: :lool: :lool: :lool:
 #204435  Szerző: egon2

Lehet a Petőfi se lesz csak zenei rádió?
 #204434  Szerző: Snake005

A telex szerint legalább augusztus 15-ig ez lesz, ebből arra következtetek, hogy mindenkit kirúgtak, és idő kell, hogy Kerényi összeszedje az új stábot és kitalálja az új műsorstruktúrát. Rövid hírblokkok elvileg pár napon belül már lesznek a rádiókban.

Az M1 ma este újraindul filmekkel, remélem, soha többé nem is lesz belőle hírcsatorna, az internet korában semmi szükség ilyenre.
 #204432  Szerző: knoskamatee

így lőtték le: https://youtu.be/4X8MNH-TSsI
most a Bartóknak megugrott egy picit a hallgatottsága. 🥹
 #204431  Szerző: Snake005

Ma délután 4-től szünetel a közmédiás hírszolgáltatás, az M1 elsötétült, a Kossuth helyén jelenleg a Bartók tüköradása szól.
 #204429  Szerző: altermanus

Ezt én sem értem, de azért azt hozzá kell tenni hogy ideiglenesen lesz ott, legalábbis remélem, de én még mindig tartok attól, hogy most a tisza részéről megy majd a nephülyítes.
 #204425  Szerző: Snake005

Úgy néz ki, Kerényi György visszatér. Felőlem áradjon a szavak ereje, mert az a korszak méltóbb volt egy 100 éves rádióhoz, mint amit az elmúlt években láttunk, de mintha korábban az lett volna a szöveg a kormánypárt részéről, hogy a múlt embereinek nincs visszaút.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 168