RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#204553  Szerző: mihalylovics

ez az arculat korrekt. végre eltűnt a kovács ákos-féle depresszív kalampálás...
és mintha a műsorstruktúra, valamint a hangvétel sem annyira a 75+ korosztályra építene, mint előzőleg
 #204551  Szerző: kondalyuk

Karlovits Zsolt készítette a hangzóanyagokat. Az idegesítő csilingelés után kifejezetten üdítő, kifinomult közszolgálati hangzása lett a rádiónak. Kíváncsian várom, mi sül ki ebből a megújulásból!

Örvendetes az is, hogy a klasszikus műsorok megmaradtak/visszatértek. Kerényi György remélhetőleg vissza tudja emelni a rádiót a jelenbe és lesz egy minőségi, hallgatható Kossuth.
 #204550  Szerző: wavedamn

Ha nem csalnak az érzékeim, akkor a processzáláson is alakítottak.
 #204549  Szerző: makeabetterworld

Lorenzo18 írta: Tegnap, 06:50
Pihe8 írta: Tegnap, 04:14 Kicsit szokatlan kissé kereskedelmis hogy a hírek alatt is megy a bed.
Ez csak a sima hírek alatt van így, a Krónika alatt nincs bed.
Alapvetően nekem tetszik eddig az arculata a rádiónak.
Szerintem is nagyon jó eddig.
 #204548  Szerző: Lorenzo18

Pihe8 írta: Tegnap, 04:14 Kicsit szokatlan kissé kereskedelmis hogy a hírek alatt is megy a bed.
Ez csak a sima hírek alatt van így, a Krónika alatt nincs bed.
Alapvetően nekem tetszik eddig az arculata a rádiónak.
 #204547  Szerző: Pihe8

Kicsit szokatlan kissé kereskedelmis hogy a hírek alatt is megy a bed.
 #204504  Szerző: Snake005

Egy HVG cikk szerint augusztus 20-ra időzítették az M1 és a Kossuth új, végleges struktúrájának indulását. Most nem találom a cikket, de ha meglesz, belinkelem.
Egyébként Kerényi leigazolt két másik matuzsálemet csatornaigazgató-helyettesnek. Ergo minden valószínűség szerint a korábbi ígéretek ellenére hosszabb időre rendezkedik be.
 #204501  Szerző: kondalyuk

Kíváncsi vagyok, hogy ez az átmeneti állapot is augusztus 15-ig tart-e, vagy a végleges műsorkínálatot már az új vezetés fogja-e bevezetni és ez egybe fog-e esni a TV-s hírszolgáltatás kezdetével.
 #204487  Szerző: Patrik09

knoskamatee írta: 2026.07.15. 18:39 van e értelme az MR4-re áramot pazarolni középhullámon és/vagy a Dankóra. vannak elképzeléseim az AM sávról, de az nem ide tartozik.
Kérlek fejtsd ki kicsit a megfelelő topikban az elképzelésed! Én igazából a Kossuth-Bartók összevonásáról álmodoztam, Te a középhullámú adókról beszéltél inkább. (Kossuth+Dankó+MR4 tudom ezek vannak középhullámon is, és hogy költséges fenntartása) Az MR4 megint kötelezően foglalkozik a kisebbségi műsorokkal nem? Gondolom nem lehet ilyen egyszerűen megszüntetni. Kérdés persze mennyire van értelme és hányan hallgatják. Dankóval mi a gond?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 172