RADIOSITE Fórum

• Radio Weekend

#204607  Szerző: WilliaVikefield

Radio Weekend is your go-to for chill vibes and great tunes. Tune in this Saturday for our special segment on Wordle Unlimited strategies – master those daily puzzles effortlessly! We'll be discussing tips, tricks, and maybe even some competitive play. It's the perfect soundtrack to your weekend, whether you're relaxing or challenging your brain with some wordplay.
 #200145  Szerző: djlacee

Milán írta: 2023.08.01. 08:01 Megint megszűnt...
Nekem nem úgy tűnik
 #200144  Szerző: Milán

Megint megszűnt...
 #184423  Szerző: Promenád

Marcii írta: 2019.05.04. 17:09
rricsi írta: 2019.05.04. 14:31 Vége :yuno:
https://www.instagram.com/p/BxCoTsngJlF/
Minden csoda 3 napig tart... Találó :lool: :lool: :lool:
Igen addig tart, amíg van rá pénz, aztán bezár a bazár.
 #179686  Szerző: noartist

hdshouter írta: 2018.10.26. 15:41 Sziasztok!

Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, neadjisten számokérő legyek, de kb. 2 hónapja küldtem be egy internetes rádió elérhetőségeit témajavaslatként, privát üzenetben a fórumon, és azóta se kaptam rá választ.

Én megértem, elfogadom, ha valamilyen okból kifolyólag nem tetszik a szerkesztőknek, vagy bármi egyéb bajuk lenne vele, de azért egy válasznak borzasztóan örültem volna, mondjuk hogy:
"Köszönjük az érdeklődésedet, de az általad beküldött rádióállomás egyszerűen nem tetszik, vagy egyéb okok miatt nem foglalkozunk vele, de köszi, hogy írtál."

Köszi a figyelmet...
Szia!

Az én postafiókomba nem érkezett levél, kérlek, írd meg a javaslatod, és intézkedek.

Köszönöm!
 #179684  Szerző: hdshouter

Sziasztok!

Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, neadjisten számokérő legyek, de kb. 2 hónapja küldtem be egy internetes rádió elérhetőségeit témajavaslatként, privát üzenetben a fórumon, és azóta se kaptam rá választ.

Én megértem, elfogadom, ha valamilyen okból kifolyólag nem tetszik a szerkesztőknek, vagy bármi egyéb bajuk lenne vele, de azért egy válasznak borzasztóan örültem volna, mondjuk hogy:
"Köszönjük az érdeklődésedet, de az általad beküldött rádióállomás egyszerűen nem tetszik, vagy egyéb okok miatt nem foglalkozunk vele, de köszi, hogy írtál."

Köszi a figyelmet...