Sakál írta:Persze, érthető. Ezért is mondtam Chriss-nek, hogy ez most konkrétan nem rá vonatkozik.Sz. írta:Nem ellened irányul most konkrétan a felháborodásom, csak újabban - mint adminisztrátor - úgy vettem észre, hogy általános tendenciává fajult, hogy orrba-szájba fikáztok mindent, legtöbbször teljesen alaptalanul, szép álnév és ál email cím mögött.Általában ezek a fikázások helytállóak szerintem, olyanok amikkel a nagy többség egyetért. De ha esetleg nem így van, akkor is: miért ne mondhatná el bárki név nélkül, amit gondol egy közszereplőről? A nyilvános szerepléssel mindenki vállalja, hogy kaphat hideget-meleget bárkitől. Ez egy ilyen műfaj. Péter Petráról meg annyit, hogy pont a napokban mesélte egy ismerősöm, hogy úgy lett belőle rádiós, hogy a pasija volt a Café főnöke, és akkor már miért ne vezethetne műsort... Ennyit Petráról. Ha olvassa ezt, és érdekli a nevem, címem, stb. megtalál az email címemen (ami amúgy elárulja a nevemet is)
Úgy fikázd, hogy vállalod az arcod is hozzá! Ugyanis a legtöbb értintett "áldozat" olvassa ezt a fórumot. Biztosan örülne neki, ha tudhatná, hogy ki véleményezi.
Csak tudod idegesítő emiatt pl. a Roxy topic, bár újabban már nem annyira vészes. Tény, hogy mindenen van mit fikázni, de nehogymár CSAK ezek megvitatására szolgáljon ez a fórum.
Azokat bírom, akik úgy fikáznak, hogy nem is hallgatják.