RADIOSITE Fórum

• Radio Ice - Makó - 94.2 MHz

#20944  Szerző: Szomee

Egyszerre válaszolnék...

Gabesz...Köszi a dicséretet a weboldalra, sokáig készült... :lol: de megérte, bár elférnének még finomítások, de majd mindent a maga idejében. Amugy amikor Pest felé járok-kelek, szoktam hallgatni, sok a hasonlóság. :D Kitartást nektek is!

LuciFerko...A stáb...az induláshoz képest kevesebb. ^^ Na jó, akik fent szerepelnek a honlapon munkatársaink között (lemezlovasok nem :)), kb annyi. Ez igy pont jó, mert így mindenkinek van ideje és kapacitása elkészíteni az OnAir-es műsorokat is, a saját műsorainkat, és ez a kb 8-10 emberre jön ki gazdaságosra (bár tény hogy a "bármikor ugrasztható, gyere be mer' elaludtam emberből jó lenne több, néha érdekesen tudjuk csak megoldani a dolgokat :D

Július 17-én ünnepeljük meg az Ice szülinapját Szegeden, nemsokára kész a plakát...részletek hamarosan itt is :D
 #20942  Szerző: LuciFerko

most mekkora a stáb?
 #20935  Szerző: BajakiGabesz

Gratuálok nektek a 3 éves kitartó munkához. Remélem a Smile-al mi is megéljük majd ezt az "aranykort". :)
Egyébként ritka egy ilyen igényes weboldallal ellátott kisközösségi rádió.

Mégegyszer gratula és sok sikert a továbbiakban is!
 #20738  Szerző: Szomee

Attis írta: Szerintem egy kisközösségi rádió ne egy kereskedelmi rádiónak essen neki. Ez értékrendbeli zavar. Szerintem. Lehet, laikus vagyok. :oops:
Nekünk is meg kell élni valamiből...
 #20737  Szerző: Attis

Szomee írta:Köszi Attis! A konkurencián a Szegedről átszóló, nagyobb, kereskedelmi rádiókat értettem elsősorban, de egyre jobban sikerül őket kiiktatni a potenciális hirdetőink közül. :lol:

Ha pedig a világ össze nem omlik, akkor lesz ugyanennyi, 2014ig él a szerződésünk.
Szerintem egy kisközösségi rádió ne egy kereskedelmi rádiónak essen neki. Ez értékrendbeli zavar. Szerintem. Lehet, laikus vagyok. :oops:
 #20735  Szerző: Szomee

Köszi Attis! A konkurencián a Szegedről átszóló, nagyobb, kereskedelmi rádiókat értettem elsősorban, de egyre jobban sikerül őket kiiktatni a potenciális hirdetőink közül. :lol:

Ha pedig a világ össze nem omlik, akkor lesz ugyanennyi, 2014ig él a szerződésünk.
 #20729  Szerző: Attis

Gratulálok! :yeah:
De az erős konkurencia fordulatot nem értem. :S
De a 3 éves szülinaphoz még egyszer gratula, és még sokszor ennyit! :party:
 #20727  Szerző: Szomee

Előre is bocs a hosszú poszt miatt, de egy ilyen szép napon szerintem belefér... :blush:

Ma ünnepli Makó első kisközösségi rádiója harmadik születésnapját!

2006. június 30. 6:00 – Ez volt az az időpont amikor élő, szerkesztett műsorral ténylegesen elindult a Radio Ice Makón, az FM 94,2-n. Az indulást hosszú előkészítő munka, és rengeteg kitartás előzte meg, míg végül felmérve a hallgatói igényeket megszólalt az éterben. Kezdetben a rádiózáshoz kedvet érző, amatőr fiatalok, illetve már a szakmában dolgozó, és elhivatottságot érző rádiósok kitartó munkájának köszönhetően rövid idő alatt a Radio Ice a város közkedvelt rádiójává nőtte ki magát.

Azóta a Radio Ice már túl van sok-sok saját rendezésű bulin, fesztiválon, bográcsos főzőversenyen, és tény, hogy a csapat kissé kicserélődött, azonban az alapító tagok többsége továbbra is rendületlenül dolgozik, hogy a Radio Ice Makó, illetve a térség legkedveltebb, és a legtöbb korosztályt kiszolgáló rádiója lehessen.

Nemrég a rádió átalakította teljes műsorstruktúráját, hogy még több oldalát mutathassa meg annak a tudásnak és kitartásnak, ami a csapatban van, hiszen valljuk be, egy kisközösségi rádiót erős konkurencia mellett, és nehéz gazdasági helyzetben nem könnyű feladat gazdaságosan üzemeltetni.

Persze ez nem sikerült volna a hallgatók, illetve a partnerek nélkül, akiknek ezúttal is köszönetet mondunk, és bízunk a további hosszú együttműködésben.

A Radio Ice továbbra is azon dolgozik, hogy ne egy átlagos helyi rádió legyen, de mégse csapjon át a kereskedelmi rádiók átlagos világába. Folytatja a különlegességek keresését, és ezek bemutatását a hallgatók felé.

FM 94,2 Radio Ice – Mert van, aki hidegen szereti!
by Szomee

Köszi a figyelmet! :P
 #18807  Szerző: Szomee

Megújult Expresso, és június 1-től nyári időszámítás a Radio Ice-ban!
A Részleteket megtalálod folyamatosan a http://www.radioice.hu oldalon!
Garantált 10! - hamarosan...