RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#21049  Szerző: Mauro

Nem is tudom mikor ment utoljára egy huzamba ennyi zene nappal VIVA-n és MTV-n.
 #21046  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:
mg írta:ezt azért túlzásnak érzem...
Hát nem kicsit. :unott:
MTV Hits, Dance és TWO is ezt nyomja, gondolom a VH1 és a VH1 Classic is.
Én is furcsállom, főleg mert nem is nagyon játszották a számait.
A VH1 2-ig ment UPC kábelen, azon 10-11 óra körül volt egy Michael Jackson Top 10, de azt leszámítva semmi különös, egy-egy rövid emlékező inzert volt csak, különben megy az előre kiadott műsor.
A VH1 Classic-on nem tudom mi a helyzet.
 #21045  Szerző: MrG

mg írta:ezt azért túlzásnak érzem...
Hát nem kicsit. :unott:
MTV Hits, Dance és TWO is ezt nyomja, gondolom a VH1 és a VH1 Classic is.
 #21036  Szerző: Mauro

Jacko megy VIVA-n és MTV-n. Most szép fehér logója van VIVA-nak.
 #21006  Szerző: djlacee

Na, már nem pink a VIVA logó, változtatja a színét :D
 #20811  Szerző: mlaszlo

Nyári felfrissülés a Comedy Centrallal

A magyar humorcsatorna júliustól új műsorrenddel jelentkezik. A kimerítő úszás, napozás és strandi lángos evés után a televízió előtt kínál ideális kikapcsolódási lehetőséget a magyar humorcsatorna. Hétfőtől csütörtökig a legnépszerűbb sorozatok kerülnek képernyőre négy-négy epizóddal, melyeket a The Simpsons blokk vezet fel este hattól.

A jó idő beköszöntével a legtöbben vízpartra, szabad levegőre vágynak, így lemaradnak kedvenc sorozataik folytatásáról. Ezt orvosolja a Comedy Central nyári műsorrendjével, melyben a csatorna legnépszerűbb sorozatai egy-egy nap esti programját uralják.
 #20720  Szerző: mlaszlo

Attis írta: Tuti, hogy max 2004 tavasza előtt alakult át a Westel. Egyik indokom: 2000-2004 között jártam gimibe, és ez idő alatt történt a dolog. A másik, h 2004-ben az egyetemen kaptunk diákigazolvány-tokot, és azon is már T-Mobile volt.
Utánanéztem és igazad van, rosszul emlékeztem. A Westel-t már korábban, 2004-ben felváltotta a T-Mobile, a többi szolgáltatásnál pedig 1 évvel később, 2005 tavaszán vezették be a T márkát.
 #20718  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
Attis írta: Amikor a Westelt átnevezték T-Mobile-nek ... Ez pontosan...-ban ^^ (talán 2003-ban) volt, vettem tőlük mobilt, és egy olyan zacsiba rakták, amitől már az üzlet előtt megszabadultam. :lol:
Egy kicsit később volt az, 2005 tavaszán volt a T márka bevezetése. A magenta szín egyébként nekem sem a kedvencem :D

A VIVA tekintetében nekem nem tetszik ez az új arculat. A megjelenő feliratok az inzerteken még elmennek, de az hogy egy fénykép van berakva és megjelenik a reklám felirat ez nem túl fantáziadús.
Tuti, hogy max 2004 tavasza előtt alakult át a Westel. Egyik indokom: 2000-2004 között jártam gimibe, és ez idő alatt történt a dolog. A másik, h 2004-ben az egyetemen kaptunk diákigazolvány-tokot, és azon is már T-Mobile volt.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 106