RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#21547  Szerző: mg

csak?
 #21545  Szerző: mlaszlo

Félnapos elsötétítés az RTL Klubnak!

Tizenkét órás - déltől éjfélig végrehajtandó - képernyő-elsötétítéssel büntette az RTL Klubot a médiahatóság - tudta meg pénteken az MTI.

A kereskedelmi csatorna március elején egy délutáni talksow-jában két, szexualitással kapcsolatos témát is tálalt, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) szerint nem megfelelő időpontban és nem megfelelő módon.

Testületi tagok tájékoztatása szerint az ORTT hivatala a műsorszolgáltatási jog 60 perces, míg Majtényi László, a hatóság elnöke 24 órás felfüggesztését javasolta, ebből alakult ki a hét elején tartott ülésen a 12 órás szankció.
 #21530  Szerző: LuciFerko

idefigyelj te homoszexuális beálítottságú fallosz a jó édes ősi mesterséget űző édesanyád terményeknyísd meg, hogy e szavakat hozzám merészelted intézni! :lol:
 #21528  Szerző: mg

Attis írta:Újból feketeség. :P
Mlaszlo! Szerintem egyértelműen 18-as. (F*sz, ba*d meg, ge*i minden mondatban :lol: )
aha, 16-18 között meg még szépirodalmi igénnyel beszélnek magyarul a fiatalok :)
 #21525  Szerző: mlaszlo

Mlaszlo! Szerintem egyértelműen 18-as. (F*sz, ba*d meg, ge*i minden mondatban :lol: )
Igazad van, nem is értem hogy gondolták ezt a filmet főműsoridőben, 16-os karikával. :D
 #21523  Szerző: rsite1

igen, és p*nci. :boldog:
 #21521  Szerző: Attis

Újból feketeség. :P
 #21520  Szerző: mlaszlo

Attis írta:De jó kis feketeség volt 1 órán keresztül. ;) (ORTT)
De azért érdemes lenne belegondolni, hogy ami most megy a TV2-n (Shop Stop), az nem inkább 18-as karikával lenne ajánlott??
Ma már volt több is 17 óra után és még lesz egy 20 perces 21:50-től :(

A Shop Stop szerintem is inkább 18-as korhatárba tartozna.
 #21517  Szerző: Attis

De jó kis feketeség volt 1 órán keresztül. ;) (ORTT)
De azért érdemes lenne belegondolni, hogy ami most megy a TV2-n (Shop Stop), az nem inkább 18-as karikával lenne ajánlott??
 #21264  Szerző: mlaszlo

Pasa írta: Ezt nem tudom én se, de ha így van, akkor itthon jogosan kértek díjcsökkentést...
Én elképzelhetőnek tartom, hogy a régióban nálunk a legmagasabbak ezek a díjak és talán a legszigorúbbak a sugárzási feltételek. Valószínűleg nem véletlenül hagyta itt már jópár csatorna az országot.
Csak a két kereskedelmi a jelenlegi törvények miatt nem jegyeztetheti be más országban magát, mert akkor elveszíti a földi frekvenciát.
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 199