mlaszlo írta:Szia Sztyepan!
Szerintem is jól megfogalmaztad a lényegét.
Talán kiegészíteném azzal, hogy a technikai hibákat sem képesek megoldani, a 88,1 idegesítően pattog és úgy tudom a 98,9 sem éppen tökéletes.
Ami még talán zavaró és ez egy viszonylag új probléma, hogy egy ideje minden fél és egész óra előtt elkezdődik egy szám, lemegy belőle 15-20 másodperc majd lekeverik és jön a reklám. Korábban szépen befejeződött mindig egy szám a reklámblokk előtt, most viszont mintha nem sikerülne kikalkulálniuk hány szám is fér bele a zenei részbe.
Szia László!
Szerintem ez a nehány műszaki probléma csak ,,a jéghegy csúcsa", bár nem igazán vagyok képben, hogy miről, mikről van szó, mert nem kínzom magam túlzott mértékben ezzel a rádióval. Írtátok páran korábban is,majd jobban megfigyelem ha lesz időm. Szerintem csak pénz kérdése,ha ilyen régóta fennállnak, amiket írtatok, akkor szerintem nem a műszaki stáb bénázik, hanem valami hardver vagy típushiba lehet.
Az óra végi zene "levágása" sem unikum Rise FM-es dolog, aki kicsit benne van a szakmában, az nagyon sok - akár külföldi - példát tudna sorolni, ahol ez szintén technikai okok miatt, így megy.
Azért tartottam fontosnak leírni ezeket, hogy ne csak egy fikázógépnek tartsanak itt egyesek.