RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#2829  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:
molnarb írta:Akit érdekel esetleg... most 8-tól 10-ig Phats and Small szett lesz a Pluszon. Múlt héten vettük fel a Szegedi Ifjúsági Napokon. Aki még emlékszik erre a formációra esetleg...
Hey! What's wrong with you?
You're lookin' kind of down to me
'Cause things ain't gettin' over
Listen to what I say

Got to turn around
Got to turn around

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Hú, ez '97-es szám? Annak idején ez nekem is bejött, de manapság sem tudom megunni. Emlékszem, akkor sokat játszották az egyetlen tv, az MTV ugyancsak egyetlen zenei műsorában,...hétről hétre. Rendesen tartotta a slágerlistán a pozícióját.
 #2825  Szerző: Sokol404

molnarb írta:Sokáig...... nem kívánunk változtatni ezen.
Ennek örülök, nekem tetszik. Biztos sok pozitív visszajelzés érkezett. ;)

Ez azért is jó, mert ha lemaradok egészkor a hírekről, akkor itt meghallgathatom 30-kor. :) Yee
 #2218  Szerző: jimmer

kolléga úr szerintem igen, ez lehet a magyarázat, ahogy pl a Kék dunnánál is :) egy stúdióból irányítják a 4 kül frekit - és lényegében négy kül. rádiót. bár elég szar lehet annyi kül. elérhetőséget és frekit megjegyezni annak az egy szem műsorvezetőnek. nem is hiába találtak olyan nehezen rá embert.
 #2150  Szerző: Zolee(ractive)

Csütörtök este Szegedről hazafelé jövet arra lettem figyelmes, hogy a szentesi adón (95.7), kb. másfél-két perccel előbb jár az adás, mint a szegedi frekin! Korábban pont fordított volt a helyzet az átjátszási technológiának köszönhetően (először kb. 1 percet késett a szentesin a hang, később csak néhány másodpercet). Továbbá: az egyik szignálban az alábbi telefonszám hangzott el: 890-957 A "957" feltételezem, hogy a szentesi frekvencia akar lenni a számban.
Ezek szerint valamennyire "különvált" a szentesi adás a Nautilus tudásának köszönhetően? (N-Joy-okhoz hasonlóan?)
 #1735  Szerző: LuciFerko

molnarb írta:Akit érdekel esetleg... most 8-tól 10-ig Phats and Small szett lesz a Pluszon. Múlt héten vettük fel a Szegedi Ifjúsági Napokon. Aki még emlékszik erre a formációra esetleg...
Hey! What's wrong with you?
You're lookin' kind of down to me
'Cause things ain't gettin' over
Listen to what I say

Got to turn around
Got to turn around

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
 #1720  Szerző: t

molnarb írta:Na de akkor miért ebbe a topicba? :) A Juventushoz már semmi közünk... a Café88-hoz meg méginkább :)
rövidre is zárom magam :oops:
 #1698  Szerző: molnarb

Na de akkor miért ebbe a topicba? :) A Juventushoz már semmi közünk... a Café88-hoz meg méginkább :)
 #1691  Szerző: jimmer

"A Juventus Rádió új reggeli műsora olyan, mintha a szomszéd szobából szólna, magunk vagyunk a részesei, az élet maga."

Ennek olyan Cafe88 szaga van :)
 #1280  Szerző: molnarb

Sokáig...... nem kívánunk változtatni ezen.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52