RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#21973  Szerző: Klamancsek

Kedves Okoska!

Eljutottam a hsz-eidben az Omegáig...
Ezek után már a lopásos dolgot is kezdem érteni...

Sok sikert a teóriákhoz!

KK
 #21972  Szerző: Sakál

Klamancsek írta:
Sakál írta:Szia Krisztián!

Te voltál az legelső műsorvezető akit annak idején a Juventuson hallottam. Most mi van Veled?
Szia Sakál!
Azok a juventusos idők szép idők voltak!
Köszönöm, hogy emlékszel!
Már megírták itt előttem, hol vagyok most és mit csinálok...
:)
 #21970  Szerző: MrG

Chriss írta:tudod mit, Kovács János (ha egyáltalán így hívnak)?
majd a piac eldönti, melyik rádió életképes és melyik nem!
mindig azok vádolnak másokat lopással, akiknek nem megy a bolt!
félelmetes, hogy még rajongó tábort is szereznek maguknak az őrülethez...

az az agymenésed meg, hogy mindenki a Jones-tól lop, aki fekete zenét mer játszani, szánalmas! és még te butázol, meg kisstílüzöl embereket? és még hangoztatod is, hogy ez nyilvánvaló, meg egyértelmű, meg erről kár vitatkozni...

hát hülyékkel kár is vitatkozni, ebben egyetértünk!
Én nem tudom, de az ős-100.3 Rádió1-et is JoNeS csinálta? Mert azért feketezenéből azért az adta...
 #21968  Szerző: LuciFerko

nekem a Fehérvár rádió jut eszembe 8-)
 #21967  Szerző: Klamancsek

Te voltál az legelső műsorvezető akit annak idején a Juventuson hallottam. Most mi van Veled?
Szia Sakál!
Azok a juventusos idők szép idők voltak!
Köszönöm, hogy emlékszel!
Már megírták itt előttem, hol vagyok most és mit csinálok...
 #21966  Szerző: Chriss

tudod mit, Kovács János (ha egyáltalán így hívnak)?
majd a piac eldönti, melyik rádió életképes és melyik nem!
mindig azok vádolnak másokat lopással, akiknek nem megy a bolt!
félelmetes, hogy még rajongó tábort is szereznek maguknak az őrülethez...

az az agymenésed meg, hogy mindenki a Jones-tól lop, aki fekete zenét mer játszani, szánalmas! és még te butázol, meg kisstílüzöl embereket? és még hangoztatod is, hogy ez nyilvánvaló, meg egyértelmű, meg erről kár vitatkozni...

hát hülyékkel kár is vitatkozni, ebben egyetértünk!
 #21963  Szerző: okoska

Megdöbbentő az utolsó két hozzászólás!

Chriss:
"minek magasztalsz egy olyan dolgot, ami nincs is?"
O: Mi nincs? Fekete zene 24 órában? Tényleg nem az szól a 97.3-on?

Chriss:
"miért szajkózzátok itt néhányan folyamatosan, hogy majd meglátjuk, mekkora dolog lesz ez?"
O: Ilyen sort sehol nem láttam!

Chriss:
"profi munkavégzés eredményeképp tönkrement a Pont FM-mel együtt,"
O: Nem az a baj hogy elképzelésed sincs hogy mi történt, - és én sem látok bele csak hallok a volt ott dolgozóktól- hanem az hogy eszetlen következtetéseket vonsz le!

Chriss:
"Rise FM miért nem tartotta meg, mint nélkülözhetetlen munkaerőt? mert neki nem kellett az esetleges felkínált állás és pénz, ugye? ne má..."
O: Pontosan ez a mentalitás jellemző hazánk kisstílű nihil embereire!!!

Chriss:
"nem akarok a végtelenségig cinikus lenni, de ha a Jones ennyire másolandó, akkor most a Rádió 6 miért nem másolja a bukását és az anyagi csődjét?"
O: Nem cinikus vagy, hanem buta!

fofla: "Mi az amit másol a Rádió 6? "
O: a teljesen eltérő zenei arculatból több mint 50% az amit Jones vezetett be a Magyar rádiózásban! Ez tagadhatatlan!

fofla: "Jones már az Extrémben is csak azt játszotta, ami neki tetszik"
O: Nos szakmainak mondjátok e fórumot, mégis lesüt a hozzáértés hiánya!
Fel sem merül hogy csak így tudott egy csomó olyan dalt megmutatni amit soha senki sem játszott még az országban?

fofla: "Csak Jones egyedül nem tud mindent megoldani."
O: GOndolom ezért keres befektetőket hogy meg tudjon embereket fizetni...

fofla "Nem Jones találta fel a rádiózást, és hogy egy rádióban csak egy stílusú zene megy! Akkor tehát ő is lop."
O: Ez is tipikus rossz májú mondat :D

fofla: "Neki sem az Extrém sem az Abszolút nem volt sikeres üzletileg, hisz mindkettő becsukott vagy legalábbis most csak zene megy rajta."
O: Ha emlékeim nem csalnak és figyelmesen olvastam a leveleit, akkor az általad említett esetekben nem 100% tulajdonos volt hanem alkalmazott vagy külső vállalkozó. Lehet hogy azt csinálta amit akart, de kizárt hogy a pénz rajta múlt.
Tehát megint egy értelmetlen mondat.

Nem értem hogy ha valaki vezethet egy rádiót műsorilag és zeneileg akkor miért rajta múlik hogy nincs másra pénz?

Úgy gondolom továbbra is csak olvasó maradok mert itt süt a rossz szándék.
Életemben 2szer találkoztam Jones-sal, nem a rajongoja vagyok hanem mérhetetlenűl tisztelem a kitartó munkáját, és biztosan zavarhatja hogy amit ő vezetett be ilyen szinten (fekete zene) az másoknál saját irányként eladott.

És ne tessék már R6 fényezést csinálni mert tényleg szánalmas két két szeletíves zene között az r-go vagy az omega megjelenése. Ez nem profizmus!

Írtam egy levelet jones.nak hogy legyen kedves és ide írja le a véleményét mert megy a köpködés, de kétlem hogy beszáll a bunyóba.
Én speciál kiszállok mert itt nem észérvek vannak ...

További kellemes szakértést!!!!

Okoska (Kovács János)
 #21960  Szerző: Chriss

okoska írta:Miért van az érzésem, hogy Chriss azonos azzal a Klamancsek Krisztiánnal aki a Jones által említett gumi emberek közé tartozik és aki azért bosszankodok mert nem tudta megszerezni a 97.3-at a zeneileg jelentősen kopirozott rádiójához? Dff kaspofi? :D De ha nem akkor is eléggé hasonló a stílusod... Jelzem ha jól tudom, hamarosan be is indul a 97.3 csak még szerzőzget Jones

mint láthatod, nem én vagyok a Klamancsek, örülök, hogy ez tisztázódott!
kissé zavaros írásaidat olvasva, ugyanazt a dumát nyomod, mint a Jones!
neked ezért fizet? minek magasztalsz egy olyan dolgot, ami nincs is? miért szajkózzátok itt néhányan folyamatosan, hogy majd meglátjuk, mekkora dolog lesz ez? illetve mekkora dolog most is! micsoda? a Jones évek óta nem tudott eredményeket elérni az Abszolúttal, a profi munkavégzés eredményeképp tönkrement a Pont FM-mel együtt, a Rónai ezért adta el! ki az a hülye, aki egy jól menő rádiót elad? és ha akkora profi, akkor a Rise FM miért nem tartotta meg, mint nélkülözhetetlen munkaerőt? mert neki nem kellett az esetleges felkínált állás és pénz, ugye? ne má...

nem akarok a végtelenségig cinikus lenni, de ha a Jones ennyire másolandó, akkor most a Rádió 6 miért nem másolja a bukását és az anyagi csődjét?
 #21954  Szerző: fofla

Kedves Okoska!

Mi az amit másol a Rádió 6? Zeneileg teljesen eltérő arculattal rendelkezik, mint eddig bármilyen Jones-os műsor vagy rádió. Egységes megszólalások jellemzik a rádiót, jól felépített műsorszerkezettel.

Jones már az Extrémben is csak azt játszotta, ami neki tetszik és ezt adásban, nem is túl kedves módon tálalta a hallgatóknak. Ez volt a Pilisben is, és nem is húzta sokáig. Rónai Egon mellett egész sokáig bírta, bár maga a 97.3 nem volt valami nagy durranás. Alig volt műsorvezetés. Csak Jones egyedül nem tud mindent megoldani. Műsorvezető, zenei szerkesztő, gyártó, igazgató, technikus, marketinges stb. Be kéne látnia, hogy ez így nem megy.

Gumi ember szerinted és Jones szerint is az, aki kompromisszumot köt annak érdekében, hogy pénzt keressen és munkája is legyen. Akkor én is gumi ember vagyok, de nekem van munkám. Mindenki rossz szakember és lop, aki nem a Jones. Ez a hírleveléből is kiderül! Nem Jones találta fel a rádiózást, és hogy egy rádióban csak egy stílusú zene megy! Akkor tehát ő is lop.

Szerintem nem is ez a lényeg. Nem az alapján kellene megítélni egy embert, hogy neked tetszik, vagy sem, hanem a szakmai érvek alapján, hisz ez egy szakmai fórum.

Jones szakmai hozzáértését nem kérdőjelezem meg, de stílusát igen. Az eddig elért érdemeit sem kérdőjelezem meg sem én, sem más ahogy itt látom. Neki sem az Extrém sem az Abszolút nem volt sikeres üzletileg, hisz mindkettő becsukott vagy legalábbis most csak zene megy rajta. Amennyiben nemcsak saját magát tekintené szakembernek és végre elfogadná pl a frekvencia adottságait és ennek megfelelően üzemeltetne egy rádiót, akkor talán nem kellene kuncsorognia most is a túlélésért.

Szerény véleményem, hogy a 97.3 nem rendelkezik olyan lefedettséggel, hogy egy ilyen rétegzenei rádiót fenntartson. Azért Jones-nak sok sikert kívánok. Jó lenne, ha nemcsak a nagyok tudnának megélni.

Üdv.
Fofla
 #21949  Szerző: mlaszlo

Rádió6-on van reggeli műsora hétköznap 6 és 10 óra között, valamint szombatonként 7 és 12 óra között.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 22