RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#22116  Szerző: LuciFerko

Riddick írta:Mondom magamban: "biztos mérnek megint, mert a múltkor amikor Egerben járt az NHH ugyanígy lekapcsolták magukat..." erre elérek az autópálya felhajtóra, jön a lehajtón szembe a mérő kocsi... ilyet b***tatok már?!?!?!?!?!
loooooooool :lol: itt csakis a löket miatt kapcsolták le :torgyan: mert az adó ugye megy...
 #22113  Szerző: Riddick

Mondom magamban: "biztos mérnek megint, mert a múltkor amikor Egerben járt az NHH ugyanígy lekapcsolták magukat..." erre elérek az autópálya felhajtóra, jön a lehajtón szembe a mérő kocsi... ilyet b***tatok már?!?!?!?!?!
 #22104  Szerző: MrG

fofla írta:Ezt én sem értem. Minek valakinek egy freki, ha nem kezd vele semmit. Más szívesen csinálná és ezek meg komolytalanná teszik ezzel a szakmát.
Van még egypár ilyen frekvencia az országban... egyik-másik 40.000 Forint büntetést kapott az ORTT-től a közelmúltban, mert 2 éve kizárólag szerkesztetlen zene megy szignálok és szöveges tartalom nélkül, már ha épp nem fagy le az adónál elhelyezett számítógép, amin nem mellesleg Winamp fut. :torgyan:

Persze ezzel nem a Gold 106.9-et és 102.5-öt védem, istenments.
 #22101  Szerző: Obladioblada

fofla írta:komolytalanná teszik ezzel a szakmát
Nem csak ezzel.
 #22099  Szerző: fofla

Ezt én sem értem. Minek valakinek egy freki, ha nem kezd vele semmit. Más szívesen csinálná és ezek meg komolytalanná teszik ezzel a szakmát.
 #22098  Szerző: Riddick

nyikolaj írta:Jelenleg a 106.9-en mindig csak teszt van?Pofa kell,hogy rátelepednek egy frekire,és vagy lesz valami,vagy nem.Inkább maradt volna akkor a Dio.
Jelenleg semmi nem szól a 106,9-en. RDS megy, semmi több.
 #22070  Szerző: nyikolaj

Jelenleg a 106.9-en mindig csak teszt van?Pofa kell,hogy rátelepednek egy frekire,és vagy lesz valami,vagy nem.Inkább maradt volna akkor a Dio.
 #21942  Szerző: nyikolaj

Thx! ;)
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 222