RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#22408  Szerző: Dani

Tudomásom szerint a Roxy főnöke Jován,szó van róla itt is a hírekben.
 #22360  Szerző: Sakál

Yuriy és Nataliya Lyaschenko
 #22355  Szerző: lacita

Hy nem tudja valaki , hogy a Roxynak ki az igazi nagy főnöke?
 #22304  Szerző: Dani

Előfordulhat hogy lesz élő közvetítés,de a reklám nemnagyon említi hogy volna.
 #22299  Szerző: yanee

Sziasztok!
Pénteken lesz Roxy élő közvetítés?
 #22275  Szerző: tomee

Flash írta:Egyébként mi történt a "Nyulas" műsorral az este 9 és 11 közötti sávban? Ennyi volt?
Nyári szünet van
 #22273  Szerző: Flash

Egyébként mi történt a "Nyulas" műsorral az este 9 és 11 közötti sávban? Ennyi volt?
 #22247  Szerző: zenefalo

feccco írta:
tomee írta:
feccco írta:ANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Mond azt, hogy ez nem igaz, nem ezt akarjátok tenni a Roxy-val, UGYE?????

Léci Léci Léci NEEEEEEEEEEEE!!!!!

http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=22797
Ez egy több mint fél éves cikk, azóta azért változott pár dolog szemlélet szempontjából...
Meg akkor még a Rise Fm csak szervezkedett,hogy megveszi a 88.1-et
 #22239  Szerző: Dani

Az azért nem teljesen igaz,hogy nincsenek új zenék,hiszen aki más rádiókba is néha belehallgat,felfedezheti az újakat is.Más kérdés hogy a roxy azokat nem adja,hanem ismeretlen okokból marad sajnos a feldolgozásoknál.Én azért merem remélni hogy ez a helyzet változni fog és a roxyn is hallhatunk majd új számokat is.
 #22217  Szerző: tomee

nyikolaj írta:De miért kell feldolgozásokat adni?Amiket feldolgoznak az is pörgős szám(a legtöbb)Én nem látom értelmét ennek az átdolgozosdinak.Amugy is az eredeti mindig jobb.
Ezen már én is sokat filloztam, meg már többször meg is jegyeztem, hogy miért nem adnak többet azokból a zenékből is, amiket annak idején iszonyat sokat toltak a roxy dj-k, és azok tényleg emlékezetes zenék voltak. Helyette a csillagos rádió játssza azokat, nem értem, hogy nekik miért éri meg játszani.
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 333