RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#22538  Szerző: centerweb

Pedig azt hittem hogy Fico nem olyan hülye mint Slota, de tévedtem: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/07/20/1 ... latat.aspx
Megjegyezte: a magyar politikusok nyilatkozatai politikai jellegűek, részét képezik a választási harcnak.
Milyen választási harcnak? Ha a 4 parlamentben lévő párt megeggyezik, és valamiben egyetért, akkor az szerinte rivalizálás köztük? :torgyan:
 #22525  Szerző: Mauro

Abszurdisztán: megbüntették, mert "visszaeső dolgozó" + válasz

Olvasónk megdöbbentő beszámolója az abszurdisztáni közállapotokról, ahol azért büntetnek meg valakit, mert visszaesőként segít a szomszédnak a munkában, míg a bűnözők szabadlábon mászkálnak és a mi segélyeinkből élnek. Rendet!
Adjon az Isten!
Kész, vége. Betelt a pohár. A napokban itt Csányon a tisztességesen, 5-6 fóliát tartó , dolgozó emberekre több milliós büntetést róttak ki! Hogy miért? Mert a rokonok, esetleg a szomszéd besegített a munkában. Ha valaki átmegy a szomszédba füvet nyírni, számoljon több százezres büntetéssel. Az ellenőrök több embert súlyosabban is megbüntettek, mert visszaesők. Visszaeső DOLGOZÓK. A visszaeső BŰNÖZŐK miért nem kapnak ekkora büntetést? Szánalmas. Az utolsó kis bőrt is lehúzzák rólunk, dolgozó, mezőgazdász emberekről! Sokaknak egy év munkája lett oda. Kérlek rakjátok ki tanulságnak, hogy ma már segíteni sem lehet a szomszédnak, rokonoknak.
Szebb jövőt!
(B.A.)
És egy válaszféle a fentiekre:
Tisztelt B.A.!
Köszönjük a tanulságot, de én is segítek eggyel Önnek! Itt már sokaknak, sok évi munkája, többeknek pedig egész élete munkája odalett.
Megkérdezem mély tisztelettel, hogy hol volt ez a sok, becsületes, dolgozó mezőgazdász ember, amikor tüntetés volt? Nem kell ezért Budapestre sem jönni, sőt! Ha minden faluban egyszerre lett volna jún. 4-én tüntetés (azért a Magyar Gárdáért, amelynek tagjai szabadidejükben, családjukkal való együttlétüket megrövidítve, pihenőidejükről lemondva, mennek segíteni a bajbajutott mezőgazdász embereknek), ma már az Ön problémája sem állna fenn, mert ez a gyalázatos, hazaáruló maffia-kormány rég megbukott volna! Pesten simán szétver a hatalom egy tüntetést. Ide hozták, hozzák faluról az összes ávóst. No, és ha önök minden faluban egyszerre tüntetnének? Mit tenne akkor az ÁVH?
Tán nem emlékszik már arra sem, hogyan rettegett a hazaáruló kormány, amikor teli volt traktorral a Dózsa György út?
Tényleg "Szebb jövőt", mert a jelen az egyre borzalmasabb! És mi, magyarok, szenvedő alanyok nem teszünk ellene semmit.
Üdvözlettel: Nagy Péter

Itt találtam ezt:

http://www.ujhirek.hu/

Nem semmi.
 #22486  Szerző: Pasa

Hát ez nagyon komoly! :lol: És ez így is van?
 #22271  Szerző: nyikolaj

Az én szomszédasszonyomnak olyan a stílusa mint a Bakterházban a nyanyáé.
Jó pár éve történt(akkor még tizenéves voltam)
Szóval.Biztos emlékeztek erre a lépfenés,fehérporos korszakra? :P
Nos,én ezt ki is használtam.Rettentően frusztrált az öreglány,állandóan kérdezősködött,beköpött a muteréknak,ha éjjel mentem haza...stb
Általában mindig az ablakban állt,és olyankor egy kicsit mindig felvolt húzva a redőnye(hogy jobban lásson)Amikor levolt eresztve,akkor már aludt a véncsaj.
Én az éjjel fogtam egy borítékot,beleszórtam egy kis lisztet,és bedobtam a postaládájába.Másnap reggel aztán volt cirkusz.Kihivatta a rendőrséget,és a polgármestert is.(na meg az egész utca kiállt)Megijedt rendesen.Azóta se tudja kivolt. :hehe: Én akkor sajna suliban voltam,csak a muterom mondta,hogy az egész utcát felvette úgy beijedt.
De mind ezek ellenére most se javult meg.
Ki kell találnom megint valamit úgy látszik :twisted:
 #22270  Szerző: nyikolaj

^^ Nem megnőtt,hanem megnyőtt ^^
 #22269  Szerző: centerweb

én azt bírom, amikor nagyimmal megyünk fel a faluba, és 5 méterenként megállítanak minket hogy "jajj ibolyka, így megnőtt az unokád?"
  • 1
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 541