m1 már kikapcsolt, m2-n meg nagy feketeség megy
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
djlacee írta:Most már csak egy új arculat, meg "mindenkit érdeklő műsorok" kellenének, hogy szép lassan felkússzon nézettségben az RTL KLUB, TV2 elé/közéAz arculattal szerintem nincs gond (bár néha valóban unalmas már a sok matyóhímzés), legalább nem olyan szájbarágós, mint a kereskedelmieké. A műsorok meg, hát ugye kinek a pap... Itt van a legtöbb érdekes és tanulságos műsor, és a filmek is sokszor jobbak, mint a Retek2 agyonismételt gagyijai (tegnap pl. Taxi1.
Szabi írta:Megköszönnénk.Youtube helyett most itt van: http://centerradio.extra.hu/mtvplayouttest.wmv a minőség rossz, sajnos csak webkamerával tudtam felvételt csinálni.
Szabi írta:Átköltözött az M1 playoutja Óbudára, jobb lett a minőség, kisebbek lettek a logok.Bizony, tegnap egész éjjel teszteltek. Jó volt, két 16:9-es monoszkóp váltakozott, meg egy kép az új székháztól rajta egy órával. néha bejátszottak ajánlókat, reklámokat, egyszer elindult a reggeli műsor is. Ha valaki akarja, felrakhatok róla egy felvételt, voltam olyan bolond hogy csináltam![]()
M2 még a Szabadság téren van.