RADIOSITE Fórum

• Campus Rádió - Nyíregyháza - 97.9 MHz

#22573  Szerző: giallarosa

Zoey írta:És amúgy a gyakorlatozók mit csinálnak? Műsort is vezethetnek vagy mikrofon nélküli munkákat kapnak?
Persze. Végül is -ha jól tudom- szinte mindent a főiskolai hallgatók csinálnak. Minden napra van egy felelős szerkesztő, ők felügyelik hogy minden rendben menjen, de végül is a diákok készítik a műsorokat. De az illetékesek biztos pontosítanak majd. ;)
 #22568  Szerző: Zoey

Köszi előre is a meghívást, csak vegyenek fel, és megyek :) És amúgy a gyakorlatozók mit csinálnak? Műsort is vezethetnek vagy mikrofon nélküli munkákat kapnak?
Hát ja, a Goldtól aztán nem sok jót lehet ellesni! Legfeljebb azt, hogyan kell csalni és nem fizetni.
Mondjuk személyes véleményem az, hogy hiába kisebb adó a Campus, színvonalasabb műsorok és műsorvezetők vannak, mint anno a Goldon. Az számomra nem is műsorvezető, aki egy órába egyszer szól mikrofonba és két perc alatt felolvas egy hírt. Ennél több kell. Pedig nem egy ilyen volt a Goldon. A röhögcsélésről és összevissza beszélésről nem is beszélve...
Úgyhogy csak hajrá Campus!
 #22558  Szerző: missr

Üdv!

Szívesen várunk gyakorolni vágyókat a Campus Rádióba, :) hiszen ezért van/vagyunk, melynek - hangsúlyozom! - semmi köze sincs Aranyékhoz, és egyébként sem hiszem, hogy éppen Gold Fm-éktől kellene "a szakmát tanulni"!!!
 #22423  Szerző: Zoey

Én is nagyon bírom ezt az adót, tuti, ha felvesznek Nyíregyre a kommunikációra, ide szeretnék majd bekerülni gyakszizni!
Tényleg, most hogy nincs Gold már, a főiskolások gondolom oda már nem tudnak menni szakmát tanulni, mertt úgy hallottam, az volt elsősorban a gyakorlati helyük. Nem tudjátok hogy van ez?
 #22411  Szerző: NagyBela

giallarosa írta:Egyébként sztem jó kis rádió, jól össze van rakva. Tetszik a műsorstruktúra is.
Egyetértek!
 #13598  Szerző: Obladioblada

Mi is ezt pofáztuk, hogy nincs összefüggés. Pedig kellene, hogy legyen, mert elvileg azért vannak ott a stúdiók, hogy kapjatok/nak kis gyakorlati képzést is, hiszen egy kereskedelmi mégiscsak más mint egy kisköz. És a fősuli meg az advertum közötti jó viszony miatt is illett volna...

De azt hiszem végül is így jártatok a legjobban. Ismerve a kialakult helyzetet.
 #13597  Szerző: missr

Kedves Fórumozók!

Fontos tudnotok, hogy a Campusnak az égegyadta világon semmi köze nincs az Advertumhoz. Sokan hiszik azt, hogy mivel egy helyen találhatóak a stúdiók valamiféle függőségi viszony van a két adó között, de ez maximum csak lokálisan áll fenn, mivel közvetlenül a Gold fm felett található a Campus Stúdiója is (ami megjegyzem hamarabb volt, mint a Gold-nak). Egyébiránt semmiféle szakmai együttműködés nincs, még olyan szinten sem, mint amit pedzegettetek, hogy nem járhatnak be a Campusosok a Goldba szakmai kirándulásra. Sőt!
Ennyit fontosank tartottam leírni, csak a pontosítás végett.

üdv:

missr
 #11971  Szerző: giallarosa

[/quote] De mint tudjuk onnan valami egészen más szól, egészen másokkal és máshová. [/quote]

Most vagy félreértettük egymást vagy én nem vagyok képben... :? Szóval a Campus Rádióban a nyíregyi főiskolai hallgatók készítik a műsorokat. Legalábbis én a neten ezt hallom. A 97,9-en nem ez megy? :? Szóval szerintem a műsorokat mind a fősulin készítik. (de javítson ki vki, ha tévednék...) Az egy dolog, hogy kitől kapták a pénzt a stúdióra... De ez úgy van, ha jól tudom, hogy ha valamelyik nyíregyi ker. rádiónak szüksége van mondjuk új műsorvezetőre, akkor nagy az esély rá, hogy innen "szerződtetnek" vkit. Nyilván az említett kapcsolat miatt.
 #11946  Szerző: Obladioblada

giallarosa írta:
Obladioblada írta:Engem az érdekelne, hogy a csili-vili, nagy dirrel-durral átadott advertumos stúdiókba beengedik-e a kedves nyíregyházi hallgatókat, hogy lássák ilyen is van? Mert ugye elvileg azért van.
Advertumos dolgokba nem akarok belefolyni... De ezt hogy érted? Végül is a főiskola hallgatói készítik a műsorokat, nem?
Azért készült a főiskola területén az a szép stúdióegyüttes, hogy a főiskolai hallgatóknak legyen elég gyakorlati helyük és színvonalas legyen az oktatás. De mint tudjuk onnan valami egészen más szól, egészen másokkal és máshová. Ezért érdekelne, hogy honnan szól a campus, és beengedik e őket a gold fm-be legaláb szétnézni, hogy lássák ilyen is van? Tényleg nem tudom. Kíváncsi vagyok.
 #11937  Szerző: giallarosa

Obladioblada írta:Engem az érdekelne, hogy a csili-vili, nagy dirrel-durral átadott advertumos stúdiókba beengedik-e a kedves nyíregyházi hallgatókat, hogy lássák ilyen is van? Mert ugye elvileg azért van.
Advertumos dolgokba nem akarok belefolyni... De ezt hogy érted? Végül is a főiskola hallgatói készítik a műsorokat, nem?