RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#22956  Szerző: Chriss

az hagyján, de az agyon reklámozott internetes video oldalukon egy darab saját video nincs a balesetről vagy a hivatalos közvetítésről, ahogy a kommentátorok üvöltenének Massa miatt, vagy amikor elromlik az időmérő óra és senki sem tudja, mi az eredmény... ehelyett feltették egy néző telefonos videóját, ahogy felvette Massa mentőhelikopterének repülését... szánalom!

az RTL teljesítményén én már régóta nem lepődök meg, az igazi szégyen, hogy ennyi (nem)tudással ez a piacvezető tv Magyarországon! saját gyártású műsor 1-2 db van, azok is nulla értelműek:
1, anyátok közt (tv szappanopera, lassan inkább Melrose Place, mint családregény, vagyis mindenki dugott már mindenkivel :o )
2, fókusz (egyszer a Batíz bukottkormányszóvivővagyok András azt mondta, ez egy közszolgálati műsor !!!) majdnem behugyoztam ijedtemben... a fókuszról a kedvenc sztorim, amikor a Marsi Anikónak elromlott a súgógép és azt sem tudta, hol van... (nagyon profi, felolvassa a műsort! :shock: )
3-4, aztán van még a XXi század meg a Házon kívül, ami tényleg közszolgálati és egy rakás lóvét kapnak érte, de elteszik 23 órára, nehogy egy normális ember, aki másnap munkába megy, lássa... :ninja:

amúgy meg átvett, már elkészített műsorok vagy "kitaposomabeled" tipusú agyhalott filmek! szórakoztatásnak meg ilyen make myself hetihetesek vagy csillag születik vagy maunika só... :sick:

a F1 meg tényleg a rakás lóvéról szól! a Palik féle történet hatalmas maffia, csak és kizárólag a haverok kerülhetnek ide be! :punch: az a Gyulai Balázs annyira ostoba, hogy besírsz, de ha már a Palik haverja és a néhai Gyulai István fia, akkor ott a helye! és még 1 jó hír: ez valószínüleg királyság lehet, mert ezek halálukig ott lesznek!

az ortt-re is jellemző, hogy ezeknek a társaságoknak pályáztatás nélkül, egyhangú vagy többségi felkiáltással ítélnek oda frekvenciát 7-10 évre! :hit:
 #22950  Szerző: fofla

Megint bizonyított a Magyar RTL, hogy csak a reklám és a pénz a fontos. A mai Forma 1-es közvetítés, nevetséges és amatőr esetekkel volt tele. És ezért kell nekünk óránként x perc tampon és mosópor reklámot végignéznünk. Massa balesetét nagyon amatőr módon mutatták be, egy rajz segítségével, míg az anyacég az RTL egy komplett animációval tette ezt. A műsorvezetők rengeteg szóismétléssel beszélnek, Gyulai Balázs pedig annyira lenéző, hogy maga az ember irritál, amikor meglátom bármilyen műsorban is lássam. Szujó Zolinak is az volt a legfontosabb kérdése a Renault vezetőjéhez, hogy 2003-ban milyen volt Alonso győzelme után a buli. Míg az Osztrák és Német tévék bemutattak minden hátteret, és rengeteg szakértőt kutattak fel, addig a mi tévénk 24 év tapasztalatával nem sok érdekességet mutattak meg. Ezt már csak Palik Laci okoskodása tudja überelni.
Milyen érdekes, hogy még akkor is csak 15-20 perccel több műsort készít az RTL, mikor nálunk van a Forma 1. Megintcsak a német és az osztrák példát tudnám hozni, hogy ott minden alkalommal 1 órával nagyobb a közvetítés ideje, mint nálunk és 10-ből, 7 alkalommal a helyszínről közvetítenek. Mért csak kevesebbet meg szar műsort kaphatunk?! Fel kén nőni végre!
 #22885  Szerző: Mauro

SzD írta:Áááá....ez nagyon gáz. :) Az az érzésem volt, amikor végigéztem, hogy ezt az egészet kb. 14-15 éves amatőr "filmesek" csinálták... :vomit:
Hát mindenki ezt mondja hogy bénák a színészek.
 #22884  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Lehet hogy mester lövész végzet vele?
Akkor is rögtön meghalt volna. Szerintem kiírták a sorozatból, és a bánatba halt bele. :hehe:
Akkor banánhéjon csúszót meg.
 #22878  Szerző: Pasa

Mauro írta:Lehet hogy mester lövész végzet vele?
Akkor is rögtön meghalt volna. Szerintem kiírták a sorozatból, és a bánatba halt bele. :hehe:
 #22875  Szerző: SzD

Áááá....ez nagyon gáz. :) Az az érzésem volt, amikor végigéztem, hogy ezt az egészet kb. 14-15 éves amatőr "filmesek" csinálták... :vomit:
 #22866  Szerző: MrG

Mauro írta:http://www.youtube.com/watch?v=oCVjMYNOGFA

Itt van amikor le esik ha kitört volna nyaka egyből meg kellet volna halnia.
Nem volt közelbe senki. Lehet hogy mester lövész végzet vele?
Ez fog ma (vagy ősszel) kiderülni elvileg. Deizgi. :D
 #22865  Szerző: LuciFerko

:wailing:
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 199