RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#23177  Szerző: SzD

mlaszlo írta:
Chester írta:Na, akkor Szeptember 19. től lesz Disney. Kiv leszek rá. Mondjuk én Szeptember 1.-re gondoltam h akortól lesz.
Ezt a szept. 19-et én se értem, hogy mi alapján esett arra a napra a választás, ráadásul az egy szombati nap lesz.
Kíváncsi leszek, hogy a régi Disney rajzfilmek is előkerülnek-e vagy marad a mostani műsorstruktúra.
Én egy ajánlót láttam, amiben az volt, hogy jön a dzsonászbrádersz, meg hannamontána, meg még valami...mintha eddig nem ezek mentek volna... :gülü:
 #23176  Szerző: Mauro

djlacee írta:
Mauro írta:PLAYHOUSE DISNEY-n mennek régi filmek/rajzfilmek?
Nem, azon a kisebb gyerkeknek valók mennek, pl Mickey, Micimackó 3D-ben ...
Hogy tud ennyi kis gyereknek szóló csati megélni?
 #23161  Szerző: djlacee

Mauro írta:PLAYHOUSE DISNEY-n mennek régi filmek/rajzfilmek?
Nem, azon a kisebb gyerkeknek valók mennek, pl Mickey, Micimackó 3D-ben ...
 #23148  Szerző: Mauro

djlacee írta:
Chester írta:Márcsak az a kérdés, hogy a Jetix Play is nevet vált vajon?

Sztem ha lesznek régi Disney filmek, akkor sztem csak azon van esély.
Akkor esetleg a JETIX PLAY lesz a PLAYHOUSE DISNEY vagy DISNEY XD

PLAYHOUSE DISNEY-n mennek régi filmek/rajzfilmek?
 #23119  Szerző: djlacee

Chester írta:Márcsak az a kérdés, hogy a Jetix Play is nevet vált vajon?

Akkor esetleg a JETIX PLAY lesz a PLAYHOUSE DISNEY vagy DISNEY XD
 #23106  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:"Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2009. augusztus 1-jétől a Fishing&Hunting csatornával bővítjük a digitális kábeltv csatornakínálatot. A Fishing&Hunting a SportKlub+ csatorna helyén a 48. programhelyen lesz látható. Ezzel egyidőben a SportKlub+ csatorna kikerül a digitális kábeltv kínálatából.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2009. szeptember 19-től arculatot és nevet vált a JETIX, mely ezentúl Disney Channel néven működik.
A Disney Channel a JETIX helyén lesz látható a digitális kábeltv kínálatában. Ezzel egyidőben a magyar nyelvű MusicMax csatornával bővítjük a digitális csatornaválasztékot, mely a 104. programhelyen lesz elérhető minden digitális alapcsomagban."

Forrás: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=14898

Az mondjuk kár, hogy a 24 órás Comedy Central és VH1 tekintetében nincs előrelépés :(
Hát nem nagy bővítés. Jobban is bele húzhatnának.
 #23105  Szerző: Zoshi

Márcsak az a kérdés, hogy a Jetix Play is nevet vált vajon?

#23104  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Na, akkor Szeptember 19. től lesz Disney. Kiv leszek rá. Mondjuk én Szeptember 1.-re gondoltam h akortól lesz.
Ezt a szept. 19-et én se értem, hogy mi alapján esett arra a napra a választás, ráadásul az egy szombati nap lesz.
Kíváncsi leszek, hogy a régi Disney rajzfilmek is előkerülnek-e vagy marad a mostani műsorstruktúra.
 #23103  Szerző: Zoshi

Na, akkor Szeptember 19. től lesz Disney. Kiv leszek rá. Mondjuk én Szeptember 1.-re gondoltam h akortól lesz.
 #23101  Szerző: mlaszlo

"Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2009. augusztus 1-jétől a Fishing&Hunting csatornával bővítjük a digitális kábeltv csatornakínálatot. A Fishing&Hunting a SportKlub+ csatorna helyén a 48. programhelyen lesz látható. Ezzel egyidőben a SportKlub+ csatorna kikerül a digitális kábeltv kínálatából.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2009. szeptember 19-től arculatot és nevet vált a JETIX, mely ezentúl Disney Channel néven működik.
A Disney Channel a JETIX helyén lesz látható a digitális kábeltv kínálatában. Ezzel egyidőben a magyar nyelvű MusicMax csatornával bővítjük a digitális csatornaválasztékot, mely a 104. programhelyen lesz elérhető minden digitális alapcsomagban."

Forrás: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=14898

Az mondjuk kár, hogy a 24 órás Comedy Central és VH1 tekintetében nincs előrelépés :(
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 103