RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#23660  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Teljesen biztos vagyok abban, hogy nem fogom nézni a tűzijátékot, mert szép, meg minden és valószínűleg meg is nézném, de alatta a felesleges dumálást, meg a jópofizást :vomit: ami egyik csatornánál undorítóbb, mint a másiknál, és főleg a zenét ki nem állhatom. Full felesleges. És, hogy miért nem nézem hang nélkül? Mert végülis a tűzijátékoknak a hanghatások is szerves részei. :)
Ebben igazad van, azzal hogy zenét raktak alá egyáltalán nem hallatszanak a tűzijáték hangjai.
Mellesleg ez a közvetítés jó teszt lesz, hogy mit bírnak majd a DVB-T-n és a digitális szolgáltatóknál (pl. T-Sat) a csatornák (m1, TV2, RTL Klub), mert ugye a közvetítés alatt folyamatosan gyorsan változik a képnek minden részlete így kell neki a sávszélesség.
 #23658  Szerző: mgabor

régen a Petőfi Rádió adta a tűzijáték zenéjét, az jó megoldás volt, tévé hülyekommentárral lenémít, rádió bekapcsol :)
 #23657  Szerző: SzD

Teljesen biztos vagyok abban, hogy nem fogom nézni a tűzijátékot, mert szép, meg minden és valószínűleg meg is nézném, de alatta a felesleges dumálást, meg a jópofizást :vomit: ami egyik csatornánál undorítóbb, mint a másiknál, és főleg a zenét ki nem állhatom. Full felesleges. És, hogy miért nem nézem hang nélkül? Mert végülis a tűzijátékoknak a hanghatások is szerves részei. :)
 #23656  Szerző: mlaszlo

mgabor írta:régen beadták mindenhol az MTV-s közvetítést, aztán annyi, csak az RTL itt is szerepelni akar. igaz, hogy technikailag is rém amatőr a közvetítésük, de ez állítólag ilyen brand-teszt, hogy ugyanarról az eseményről melyik csatornán nézik a legtöbben a közvetítést. ezután a hír után mindenesetre már várom az olyanokat, minthogy mostantól Szellő István fütyül a monoszkóp alatt, amit a Marsi-Palik házaspár gyermeke rajzolt zsírkrétával
Már elég régóta saját kamerákkal közvetítenek a tűzijátékról (a TV2 is) és mindig volt kommentálás is, általában Dusicza Ferenc és valamelyik híradós műsorvezető. Lehet, hogy az első néhány alkalommal az MTV közvetítését vették át, de az biztos, hogy legalább 6-7 éve az RTL saját kamerákkal közvetít kommentálással. Néhány éve amikor augusztus 20-án végigsöpört a tűzijáték alatt a vihar Budapesten, akkor is az m1 és a TV2 már rég föladta, amikor az RTL-nek még egy kamerája talpon maradt.
 #23655  Szerző: mgabor

régen beadták mindenhol az MTV-s közvetítést, aztán annyi, csak az RTL itt is szerepelni akar. igaz, hogy technikailag is rém amatőr a közvetítésük, de ez állítólag ilyen brand-teszt, hogy ugyanarról az eseményről melyik csatornán nézik a legtöbben a közvetítést. ezután a hír után mindenesetre már várom az olyanokat, minthogy mostantól Szellő István fütyül a monoszkóp alatt, amit a Marsi-Palik házaspár gyermeke rajzolt zsírkrétával
 #23652  Szerző: SzD

Chester írta:D. Tóth András és Gönczi Gábor kommentálja majd.
De mi a ráknak kell a tűzijátékot kommentálni?! :torgyan:
 #23644  Szerző: mgabor

azért ez már hír... :D
 #23643  Szerző: Zoshi

Tűzijáték - élőben az RTL Klubon
2009. augusztus 06.

Az augusztus 20-i Tűzijátékot az RTL klub idén is élőben közvetíti. Az égi látványosságot ezúttal D. Tóth András és Gönczi Gábor kommentálja majd.

Gönczi Gábor megtisztelőnek tartja a felkérést:
- Közel egymillió ember lesz a helyszínen és milliók követik majd képernyőn keresztül a tűzijátékot. Nem nagyon tudok még egy olyan hazai eseményt, amit ekkora érdeklődés övezne.

A két műsorvezetőnek ez lesz az első közös képernyős munkája.

Hullámvadász-összeállítás
 #23549  Szerző: mlaszlo

Attis írta: Azért kíváncsi lennék, h mi lesz az ilyen egyik napról másikra levett sorozatokkal.
A Terminatorról semmi hír. Pedig szerintem a Coolon elférne, sőt... Tuti megdobná a nézettségét.
A Chuckot őszintén szólva nem néztem, így nem is ismerem...
De ott a Vészhelyzet. Volt már róla szó itt a fórumon. Viszont elég érdekes, h így levették, mert tudvalevő volt, h Amerikában már az utolsó szériát forgatják, és állítólag meg is adták a módját a búcsúnak. (Nagyon gyerek voltam még <relatív>, amikor indult a sorozat, de akkor nagyon szerettem... Aztán mint minden sorozatnál, itt így is picit lehetett érezni, h megfáradt a sztori. De a záró részre nagyon kíváncsi lennék. És nem netről szeretném letölteni.
Én sem értem ezt a mai hozzáállást a két kereskedelmi csatorna részéről, megvesznek egy sorozatot, leszinkronizálják, majd egyik napról a másikra levesznek egy sorozatot.
Ha már így állnak hozzá, akkor legalább tényleg lemehetne a Cool-on (persze a TV2-nek nincs ilyen lehetősége), valószínűleg meg is szorongathatnák ezekkel a sorozatokkal a Viasat3-at.
A Vészhelyzet ha újra is indul, csak legkorábban jövő tavasszal vagy ősszel érhet a záró epizódhoz, ha jól tudom nálunk mindig egy év késéssel ment vagyis az utolsó előtti évad felénél hagyták abba.
 #23548  Szerző: mgabor

Attis írta:És nem netről szeretném letölteni.
nem is jó az, reklám nélkül, jó minőségben, akkor nézed meg, amikor akarod, megvan elejétől végéig vágatlanul... :)
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 199