RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#23729  Szerző: Dani

Igazad van Szabi,várjuk meg a végeredményt.Hátha esetleg szeptemberre,vagy jövőre lesz valami változás.
 #23728  Szerző: tomee

Én magam részéről még mindig erősen félkésznek érzem. Valahogy nem azt a benyomást kelti, hogy ez már egy végleges arculat lenne. Még mindig hiányolok belőle dolgokat, pedig már több mint 1 éve volt a tulajváltás. De nem is a múltba kéne révedni, hanem a jelenlegi igényeket kéne kielégíteni. Szar ezt kimondani, és lehet akármit mondani a Rise-ról, márpedig nekem is meg van róla a véleményem, szinte mindenhol az szól a fiatalok körében. És ez azért jelent valamit. :unott:
 #23725  Szerző: MrG

Dani írta:Nem beszélve arról hogy műsorok már szinte nincsenek is.Csak a kívánságműsor amiről jobb nem is beszélni.
Miért ne lennének? Különben is most kerestek új arcokat, még talán le se zárult a casting...
Másrészt: miből gondolod, hogy ha több műsor lenne, akkor többen hallgatnák?
 #23720  Szerző: Dani

Nem beszélve arról hogy műsorok már szinte nincsenek is.Csak a kívánságműsor amiről jobb nem is beszélni.
 #23714  Szerző: MrG

Flash írta:És ezek akarnak maguknak balatoni frekit. Mégis minek? Hogy ott is ezzel az üres, monoton vacakkal fossák széjjel az étert? Mert ilyen műsorpolitikával sosem fognak maguknak partnereket találni.
Sok fingod van róla, hogy ez hogy megy... meg úgy amblock minden. :gülü:
 #23712  Szerző: Flash

Sakál írta:
Flash írta:És a zenék keverése is megér egy misét. Ki az az aberrált barom, aki mindig úgy keveri át a zenéket, hogy levágja mindegyiknek az elejét? Ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor épp nincs műsorvezetés. Rettenetesen béna lehet az illető és a módszere nagyon idegesítő.
Könnyebb, mint 8, 15 és 30 mp-es sweepereket gyártani... :P "Roxyyyyyyyyyyyyyyy... 96.4 Roxyyyyyyyyyyyyy" :lol:
És az a vicc, hogy fél éve szinte minden zene után ez megy, + az intrók levágása. És ezek akarnak maguknak balatoni frekit. Mégis minek? Hogy ott is ezzel az üres, monoton vacakkal fossák széjjel az étert? Mert ilyen műsorpolitikával sosem fognak maguknak partnereket találni.
 #23707  Szerző: Sakál

Flash írta:És a zenék keverése is megér egy misét. Ki az az aberrált barom, aki mindig úgy keveri át a zenéket, hogy levágja mindegyiknek az elejét? Ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor épp nincs műsorvezetés. Rettenetesen béna lehet az illető és a módszere nagyon idegesítő.
Könnyebb, mint 8, 15 és 30 mp-es sweepereket gyártani... :P "Roxyyyyyyyyyyyyyyy... 96.4 Roxyyyyyyyyyyyyy" :lol:
 #23686  Szerző: Flash

Ebből is jól látszik, hogy mennyire nem értenek itt a vezetők semmihez. Csak nézik csendben, ahogy a konkurens rádió elhúz mellettük anélkül, hogy valami versenyképes megoldást találnának ki.

Azt is ezren leírták már a fórumukon, meg talán itt is, hogy kurvára hangos a zene, és nem lehet hallani a műsorvezető hangját, ha épp az introra beszél, de ez sem zavarja őket. A műsorvezetők meg azt is elfelejtették, hogy dalszövegre nem dumálunk, hanem csak az introra szabad.

És a zenék keverése is megér egy misét. Ki az az aberrált barom, aki mindig úgy keveri át a zenéket, hogy levágja mindegyiknek az elejét? Ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor épp nincs műsorvezetés. Rettenetesen béna lehet az illető és a módszere nagyon idegesítő.
 #23684  Szerző: tomee

Flash írta:Most komolyan, ennek a rádiónak örök sajátossága lesz, hogy agyrohasztásig ismétlik a zenéket, kétóránkénti rotálással?
Ez sajnos tényleg így van. Én is észrevettem az utóbbi időben. Volt egy időszak (olyan március eleje fele), amikor szinte nem is hallottam egy nap ugyanazt a zenét, sőt, olyan zenék is be voltak szerkesztve, amiket több éve nem hallottam a roxyn, de jó volt újra hallani. Aztán ennek vmi miatt megint vége lett, rejtély, hogy miért.
Igazából ezt csak sajnálni tudom, mert egyre többször veszem magamon észre, hogy inkább a csillagos rádiót hallgatom, mert vmi miatt ott mennek azok a zenék, amiket a roxynak kéne játszania. Mind1, biztos megint homokszem került a gépezetbe... :| :unott:
 #23617  Szerző: Flash

Most komolyan, ennek a rádiónak örök sajátossága lesz, hogy agyrohasztásig ismétlik a zenéket, kétóránkénti rotálással?
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 333