RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#26590  Szerző: Pasa

Működik. ;)
 #26589  Szerző: mgabor

gobbi írta:Hello.

Van valakinek egy címe, ahol lehet nézni a magyar-portugál meccset neten (stream?) ?

Előre is köszi
http://tevem.hu/video/803/::RTL_KLUB_elo_adas talán
 #26588  Szerző: gobbi

Hello.

Van valakinek egy címe, ahol lehet nézni a magyar-portugál meccset neten (stream?) ?

Előre is köszi

#26586  Szerző: SzD

Guszutstalan...
Az persze jó, hogy ezután másképp rendezik meg ezeket a szarokat, de felháborító, hogy azt hiszik, ezzel el is van intézve. És biztos el is lesz. Főleg, mert a korrupció is ismeretlen fogalom.

Jó a példa mgabor ;)
 #26583  Szerző: mgabor

http://index.hu/kultur/media/2009/09/09 ... _show-ban/

jaaaa. ha én a haverokkal lopni járok, aztán ebből rendőrségi ügyem lesz, amivel arra akarnak ösztökélni, hogy többet ne lopjak, akkor leülök a haverokkal, megállapodunk, hogy figyu, ezután ne lopjunk, és akkor ejtik majd az ügyet is? ejj :D
 #25900  Szerző: Mauro

TV 2őt se szidták BL miatt. Ez nem kifogás. Meg elég lenne nekem sport közvetítéseket 16:9 adni Mónika felőlem mehetne 4:3-ba.
 #25883  Szerző: Attis

Hát... Igazából az ilyen letterbox stb. kérdésekre szoktam mondani: neked jó lenne, ha úgy adna.. De a magyar háztartások (és ez szubjektív lesz) 80%-a meg nem tudná élvezni, sőt, még szívna is. (De ha mindenkinek fizetsz egy Full HD tv-t, egyből mi is ilyen finnyások leszünk ám :lol: )
 #25881  Szerző: rsite1

mgabor írta:
Mauro írta:Rohadék ReTeK láda legalább letter boxba adnák sport közvetítéseket!
hunyorítsál, baszki, aztán lesz alul-felül fekete csík, nem igaz, hogy nem unod még :lol:
tényleg kurva unalmas már ez a "ménemletterbox" "ReTeK" "bezzegmáshol".
újítsál már valamit... :D
 #25880  Szerző: mgabor

Mauro írta:Rohadék ReTeK láda legalább letter boxba adnák sport közvetítéseket!
hunyorítsál, baszki, aztán lesz alul-felül fekete csík, nem igaz, hogy nem unod még :lol:
 #25840  Szerző: LuciFerko

:shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 199