RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#24413  Szerző: mgabor

nyikolaj írta:Kedves Gizike!
Hallgasd továbbra is a Gold fm-et a 102.6-on.Kérésedet természetesen teljesítjük,és reméljük az a srác is hallani fogja.
Üdvözlettel a Gold fm stáb!
UI:Várjuk továbbra is az üzeneteiket a kívánságfalra,mi megpróbáljuk teljesíteni.^^ :lol: :lol: :lol:
avagy ahogy a 102.6-on hallható: "e e iz ke as váb is o et á e ton é det mésze sít s méljük ác ni ogj" :D
 #24412  Szerző: nyikolaj

Kedves Gizike!
Hallgasd továbbra is a Gold fm-et a 102.6-on.Kérésedet természetesen teljesítjük,és reméljük az a srác is hallani fogja.
Üdvözlettel a Gold fm stáb!
UI:Várjuk továbbra is az üzeneteiket a kívánságfalra,mi megpróbáljuk teljesíteni.^^ :lol: :lol: :lol:
 #24382  Szerző: systhema

SzD írta:Idézet a GoldFM Kíváságfaláról:

"Gizella

2009. August 19. 12:40
Kedves Gold FM!

Először is: nagyon jó a műsor! A holnapi kívánságműsorban szeretném, ha lejátszanátok az Ámokfutóktól egy számot annak a srácnak, akit tegnap láttam Nyíregyháza központjában és végig engem bámult. Remélem, ő is benneteket hallgat.

Köszönöm szépen előre is.

Jó munkát kívánok!

Gizi, Demecser"

:lol: Legalább ne hazudna, hogy jó a műsor...ami végülis nincs is. :D
Gizi elfelejtette megírni, hogy süket. Egyébként vágod az ide illő mondást: Akkor higgyél nőnek, ha ló legel a sírján... :)
 #24380  Szerző: operator

Cicoo írta:
Riddick írta:Arra leszek kíváncsi, hogy télen a -10 fokot hogy fogja bírni a cucc :P
Becsavarják egy rossz plédbe :hehe:
Ezektől kitelik, most is ba**nak az Egri adásra :hehe: (Mondjuk eddig is azt csinálták)
 #24378  Szerző: Cicoo

Riddick írta:Arra leszek kíváncsi, hogy télen a -10 fokot hogy fogja bírni a cucc :P
Becsavarják egy rossz plédbe :hehe:
 #24376  Szerző: Riddick

Neten sehol sem lehet sajnos, én Egerben hallgatom az éterben. Arra leszek kíváncsi, hogy télen a -10 fokot hogy fogja bírni a cucc :P
Egyébként azóta megint szaggat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AMATŐŐŐŐŐŐŐŐŐRÖÖÖÖk :lol: :hehe: :punch: :yeah:
De inkább már nem segítek nekik itt a fórumon :fuckyou:
 #24375  Szerző: mgabor

akkor én meg azt üzenném, hogy a Part Rádiót tessenek már visszaengedni estére, nem nagy kaland biztos, csak addig másik streamet kell beadni, kereskedelmi szempontból úgyse pálya az az időszak, de sokat jelent soksok fiatalnak, és nagynagy pirospontokat adnának érte a Goldnak
 #24374  Szerző: djlacee

Szerintem most hült le kellően a padlás, és már tud dolgozni a számítógép
 #24373  Szerző: Zoey

Riddick írta:Szerintem valamit félreérthettél/olvashattál ha az én írásomra gondolsz :lol: Egy szóval nem mondtam, hogy szuper, sőőőt.

Na mind 1, mert a Gold innen értesül a technikai problémáiról, mert már szól a 106,9 rendesen. Akkor nekik üzenném, hogy szintezzék már be mondjuk a Danubiushoz a 4dbr-t is. Köszi!
Bocs, nem jelöltem ki külön idézetként, de azt a Gold kív.falán megjelent hozzászólásra értettem, nem a tiédre :) Merném én "legázozni" a te kommentedet ;) Csak a Gold hallgatóiét! :)
Durva , ha tényleg innen értesültek a hibáról, mindenesetre már legalább péntek óta tart ez a hiba... De te Egerben hallgatod, vagy hol? Neten hol lehet belehallgatni?
 #24371  Szerző: Riddick

Szerintem valamit félreérthettél/olvashattál ha az én írásomra gondolsz :lol: Egy szóval nem mondtam, hogy szuper, sőőőt.

Na mind 1, mert a Gold innen értesül a technikai problémáiról, mert már szól a 106,9 rendesen. Akkor nekik üzenném, hogy szintezzék már be mondjuk a Danubiushoz a 4dbr-t is. Köszi!
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 222