RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25172  Szerző: lambda

Szabi írta: Állítólag Rádió1 Discoshitesek gúnyolódnak rendesen. :lol:
És ez jó kérdem, én!? Inkább szánalmas, de durván a discoszaros stábtól ...
 #25165  Szerző: MrG

Nemnem, Tihanyba sem kérjük őket, nem hiányzik senkinek, köszi. Mikor 2 napig nem szólt semmi (MR2, Danubius, Sláger) a Balatonon és végigmentem egy üzletsoron a parton, a boltok döntő többségében a műsor nélküli, 90-es évekbeli mixeket sugárzó Pelso szólt, vagy a Juventus. A RiseFM-et egy helyen hallottam a kb 20-30-ból, pedig az volt a legerősebb a zenei adók közül. Tavaly pedig kajálták... biztos a sok bulvár az oka, hogy idén nem. :roll:

Állítólag Rádió1 Discoshitesek gúnyolódnak rendesen. :lol:
 #25158  Szerző: RocKer

Na jó menjenek ezek tényleg Tihanyba rádiózni. Zenéljenek, meg csendeskedjenek a vasmacskának, meg az apátságnak, ott bejön ez a csend..
 #25157  Szerző: FMdarkside

kalóz csönd...:D hááháhááháá...:)
 #25149  Szerző: Cicoo

Szabi írta: Akár a Rise a tulaj, akár Rónai, a RiseFM, illetve a csönd most mindenképp kalóz. :)
Új fogalom tűnt fel a magyar rádiózásban a kalóz adás mintájára: kalóz csönd! Köszönjük szépen, Rise FM Budapest, emlékezetes maradsz a számunkra. :lol:
 #25147  Szerző: MrG

Pasa írta:Na akkor lehet, hogy itt a Rise vége. Az adó meg maradhat, továbbiakban onnan menjen a Pont FM. Amúgy is így logikus, mert oda szól most az adóengedély, nem a Szávába.
Az a poén most, hogy a csend alatt a rock ütemére változik a sztereózaj. :shock:
Én úgy tudom pont a Szávára van érvényes engedélye a Rádió Infórum Kft.-nek. Akár a Rise a tulaj, akár Rónai, a RiseFM, illetve a csönd most mindenképp kalóz. :)

Amúgy igen, valóban csak az egész előtti reklámblokk idejére jön vissza az adás, ez szerintem tuti, hogy nem véletlen (a feles reklámblokk alatt érdekesmódon nem, de azok a reklámok hallhatóak a Balcsin is). 50-kor visszajön, 10-kor elhallgat kb este 6 óta.
 #25146  Szerző: LuciFerko

Cicoo írta:Na, úgy értettem, hogy Pestre mentünk, Soroksárra. :D Ahogy ígértem, csekkoltam a 88.1-et. Kb. a benzinkútig (Dunavarsány, Nagyvarsányi utca vége) semmi, csak néha belesejlett a Pötty, viszont a benzinkútnál volt Rise RDS, utána sercegés+némi Pötty (51-es út). Ahol már az automata állomáskereső is megtalálta a 88.1-et, az az Ócsai út volt, Soroksáron (66-os busz végállomás, odáig mentünk). Ott már kicsit sercegve szólt a Pötty. Viszont Rise FM alternatívaként bejött a Sunshine Pilis a 91.1-en. Ugyanolyan mosógépfrekvenciás house megy+némi dance, ahogy hallottam. Ez volt a helyzet kicsit több, mint egy órája.

(Ha igazi mosógépfrekvenciát is akartok, akkor tessék: http://www.youtube.com/watch?v=H-MTC-bEXpU :D )
http://www.youtube.com/watch?v=0eylPLJ4ri4
 #25145  Szerző: Cicoo

Na, úgy értettem, hogy Pestre mentünk, Soroksárra. :D Ahogy ígértem, csekkoltam a 88.1-et. Kb. a benzinkútig (Dunavarsány, Nagyvarsányi utca vége) semmi, csak néha belesejlett a Pötty, viszont a benzinkútnál volt Rise RDS, utána sercegés+némi Pötty (51-es út). Ahol már az automata állomáskereső is megtalálta a 88.1-et, az az Ócsai út volt, Soroksáron (66-os busz végállomás, odáig mentünk). Ott már kicsit sercegve szólt a Pötty. Viszont Rise FM alternatívaként bejött a Sunshine Pilis a 91.1-en. Ugyanolyan mosógépfrekvenciás house megy+némi dance, ahogy hallottam. Ez volt a helyzet kicsit több, mint egy órája.

(Ha igazi mosógépfrekvenciát is akartok, akkor tessék: http://www.youtube.com/watch?v=H-MTC-bEXpU :D )
 #25144  Szerző: FMdarkside

Igen, ez nekem is eszembe jutott...
:)
Lehet, hogy zavarják a modulációs vonalat, ha mikrón lövik fel a hegyre...
Ha neten, elképzelhető, hogy túlterhelte valami rockrajongó...:)

Tegnap este legalábbis leállt a stream
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 470