RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#25260  Szerző: Pasa

boly írta:Most az Abszolút Rádió frekin mi szól ? Van rajta valami egyáltalán ?
Gong Rádió Gyömrő. Igaz, a 97,2-n van, de szomszéd freki, eddig nem volt fogható.
 #25223  Szerző: boly

Zsolt írta:
boly írta:
Pasa írta:Én reménykedem, szeretnék egy feketezenei rádiót (meg egy rockzeneit is)!
Sziasztok !

Most az Abszolút Rádió frekin mi szól ? Van rajta valami egyáltalán ?

Üdv.
Semmi nem szól. Az adó ki van kapcsolva.
Akkor már nem is fog, hiába veszik vissza a régi tulajdonosok a céget. A médiatörvény szerint 15 napra lehetne kérni szüneteltetés valamilyen technikai vagy más okból. Akkor ezek szerint simán megszűnt a jogosultság és ha lesz kedve az ORTT-nek újra pályáztatja.
 #25214  Szerző: Zsolt

boly írta:
Pasa írta:Én reménykedem, szeretnék egy feketezenei rádiót (meg egy rockzeneit is)!
Sziasztok !

Üdv.
Semmi nem szól. Az adó ki van kapcsolva.
 #25209  Szerző: boly

Sziasztok !

Üdv.
 #24911  Szerző: Pasa

Én reménykedem, szeretnék egy feketezenei rádiót (meg egy rockzeneit is)!
 #24817  Szerző: Zsolt

Pasa írta:Tényleg, a Pont FM-es balhéról jut eszembe, hogy ha visszatér, akkor újra lesz Abszolút is? Hiszen ez is a Rónaié, és együtt adta el ezeket tavaly.
Ha igaz a hír, elvileg már májusban visszakerült Rónaihoz. És így már teljesen logikus, hogy került vissza JoNeS-hoz az Abszolút júniusban (?). Tehát továbbra is csak reménykedni lehet...
 #24703  Szerző: Pasa

Tényleg, a Pont FM-es balhéról jut eszembe, hogy ha visszatér, akkor újra lesz Abszolút is? Hiszen ez is a Rónaié, és együtt adta el ezeket tavaly.
 #24394  Szerző: MrG

mgabor írta:
Dani írta:Újraindult a Pontfm!Párhuzamosan szól a Risefm-el!Mi lesz ebből?!
mi lenne, közröhej
de egyébként van ennek egy RiseFM topic a régiós bontások alatt... és már Pont FM is!
 #24390  Szerző: mgabor

Dani írta:Újraindult a Pontfm!Párhuzamosan szól a Risefm-el!Mi lesz ebből?!
mi lenne, közröhej
 #24387  Szerző: Dani

Újraindult a Pontfm!Párhuzamosan szól a Risefm-el!Mi lesz ebből?!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 22