mlaszlo írta:Meg sok helyen el se érhető tematikus MTV-k.LuciFerko írta:elégég épül le sajnos. ahogy látom már nincs is magyar gyártású műsor, és zene szinte csak éjjel van. MTV Push-ban is több hónapja ugyan az a 2 szám megy.Sajnos a Viacom az MTV főcsatornáiból a legtöbb országban egy értelmetlen, töltelékműsorokat sugárzó csatornát csinált és majdnem ugyanazok a műsorok mennek az összes verzión. Ezeknek a műsoroknak a költsége gyakorlatilag nulla, mivel saját készítésűek, csak le kell szinkronizálni, aztán a magyar szinkron miatt lehet a kábelesektől jó kis jogdíjat kérni a műsorért.
Állítólag az az álláspontjuk, hogy aki zenét akar, annak ott vannak a tematikus csatornák (MTV Dance, Hits, TWO és a két VH1 csatorna), persze a tematikus csatornák egy része is tele van reklámokkal
LuciFerko írta:MTV Romania meg Adria tele van zenével.Néhány kivétel van, de pl. a németeknél még rosszabb a helyzet, mert náluk a VIVA-t is teletömték ilyen értelmetlen műsorokkal.
LuciFerko írta:elégég épül le sajnos. ahogy látom már nincs is magyar gyártású műsor, és zene szinte csak éjjel van. MTV Push-ban is több hónapja ugyan az a 2 szám megy.Sajnos a Viacom az MTV főcsatornáiból a legtöbb országban egy értelmetlen, töltelékműsorokat sugárzó csatornát csinált és majdnem ugyanazok a műsorok mennek az összes verzión. Ezeknek a műsoroknak a költsége gyakorlatilag nulla, mivel saját készítésűek, csak le kell szinkronizálni, aztán a magyar szinkron miatt lehet a kábelesektől jó kis jogdíjat kérni a műsorért.
hdshouter írta:Annyi picit idegesít, hogy amikor odakapcsolok, mindig valamelyik -számomra gagyi - műsor megy, és nagyon ritkán látok egyáltalán klipet.Zenei tévéken zenét? Minek az, amikor sokkal érdekesebb, hogy mit csinál a Hogan család, vagy egy agyonkényeztetett 16 évesnek milyen a születésnapja (ami természtesen mindig a valóságot tükrözi, soha nincs megrendezve)?!
Szabi írta:Jó lett ez az új arculat az MTV-n, csak azt nem értem, hogy hogy passzol a golyók meg a gumicukrok közé a pulival sétáló metroszexuális Csubakka.Nem tom, nekem a szörnyes jobban tetszett... Ez már inkább húz a VIVA arculatához, azt meg gyűlölöm. És őszintén szólva nem szeretnék csalódni az MTV-ben, mert én azt mindig is nagyon jó adónak tartottam.