RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25514  Szerző: Zoey

Mikor még a kettő együtt szólt, írtátok, vannak helyek, ahol egyik szól, van ahol a másik. Most, hogy már csak a Pont szól, mi van azokkal a helyekkel, ahol a kettő együttszólása idejhén a Rise jött be? Bejön ott most a Pont, és eddig csak azért nem az szólt, mert elnyomta a Rise? Remélem értitek, amit itt próbálok magyarázni...

Ja, és a reklámok kifizetéséhez visszatérve: a Gold anno kifizette a reklámtartozásait? Mert biztos nekik is volt belőle, de hát miből fizette volna ki ennyi tartozással?
 #25502  Szerző: Jani

mlaszlo írta:
Szabi írta: Nagyon várom, hogy hogy kommunikálják majd a teljes bukást.
Én azért kicsit sajnálom. Nem voltam törzshallgató, de azért néha jó volt odakapcsolni (a Daylight show volt amit nem bírtam). Most párszor belehallgattam a Roxy-ba, lehet hogy a zenei kínálat majdnem ugyanaz, viszont a műsorvezetés nekem nagyon hiányzik. A Rise FM-en se volt valami nagy szám, de mégis valaki megszólalt néha a számok között.
Én is kicsit sajnálom,de megérdemlik.A zenék nekem is tettszettek.Ahogy a Gold-ot utáltam,a Rise zeneileg viszont bejött.Viszont fizetni nem szeretett ugyanúgy ahogy a Gold sem így megérdemli a sorsát.
 #25495  Szerző: mlaszlo

RocKer írta:Ebben semmi érdekes nincs. Neten akár mi is csinálhatunk adást.
Nem? Hiszen az ott szól ahol hallgatják.
:sealed:
Azért érdekes, mert a Balatoni adás is fenn van a neten, így gondoltam a Budapestit leállítják, mivel a 88,1-en úgyse szól, a neten meg lehet a másikat hallgatni, úgyis majdnem ugyanaz a műsor.
 #25494  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:
mlaszlo írta:Érdekes, a netes adás megy és lement rendesen a Daylight show Timo-val, de gondolom holnap már nem fog menni.
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=286323

A RiseFM azt közölte: "az adás átmenetileg szünetel, s a kérdéses jogi ügyek rendezése után folytatódik".

"a helyzetet átmenetinek tekintik és tovább harcolnak az igazukért, a hallgatók addig is az interneten követhetik a rádió adását."

Holott az Indexes cikkben pedig azt írták, hogy:

"Nem akarnak, de azért sugároznak

Az ügy érdekessége, hogy amíg a rock- és dancerajongók az adók fórumain mennek ölre egymással, valójában sem a Rise FM, sem a Pont FM nem akar sugározni hosszútávon ezen a frekvencián. A Rise FM-nél ugyan kérdésünkre azt válaszolták, hogy szeretnének Budapesten is jelen lenni, de a 88,1 megahertzes frekvenciát visszaadják, hiszen az adósságok miatt a megvásárolt cég nem működtethető nyereségesen."

Úgy érzem nem igazán tudják, hogy merre tovább... :mellow:
Köszönöm az infót. Én már nem is értem, ki mit is akar a 88,1-el.
 #25492  Szerző: RocKer

Ebben semmi érdekes nincs. Neten akár mi is csinálhatunk adást.
Nem? Hiszen az ott szól ahol hallgatják.
:sealed:
 #25491  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Érdekes, a netes adás megy és lement rendesen a Daylight show Timo-val, de gondolom holnap már nem fog menni.
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=286323

A RiseFM azt közölte: "az adás átmenetileg szünetel, s a kérdéses jogi ügyek rendezése után folytatódik".

"a helyzetet átmenetinek tekintik és tovább harcolnak az igazukért, a hallgatók addig is az interneten követhetik a rádió adását."

Holott az Indexes cikkben pedig azt írták, hogy:

"Nem akarnak, de azért sugároznak

Az ügy érdekessége, hogy amíg a rock- és dancerajongók az adók fórumain mennek ölre egymással, valójában sem a Rise FM, sem a Pont FM nem akar sugározni hosszútávon ezen a frekvencián. A Rise FM-nél ugyan kérdésünkre azt válaszolták, hogy szeretnének Budapesten is jelen lenni, de a 88,1 megahertzes frekvenciát visszaadják, hiszen az adósságok miatt a megvásárolt cég nem működtethető nyereségesen."

Úgy érzem nem igazán tudják, hogy merre tovább... :mellow:
 #25490  Szerző: mlaszlo

Érdekes, a netes adás megy és lement rendesen a Daylight show Timo-val, de gondolom holnap már nem fog menni.
 #25487  Szerző: RocKer

Helyreállt a rend, csak egy rádió hallható a 88,1 MHz-es frekvencián
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) csütörtökön lepecsételte a budapesti 88,1 MHz-es frekvencián a Citadelláról engedély nélkül műsort szóró adót és ezzel helyreállította a jogrendet.

Az elmúlt időszakban a 88,1 MHz-es frekvencián párhuzamosan két adás szólt, annak ellenére, hogy érvényes rádióengedély alapján értelemszerűen egy frekvencián és földrajzi területen csak egy adás sugárzása lehetséges. A 88,1 Mhz-es frekvencia használatára Pont FM néven műsort sugárzó Rádió Infórum Kft-nek van érvényes rádióengedélye.

Az NHH a közelmúltban hatósági ellenőrzés keretében megállapította, hogy a Citadellán a RISE FM műsorának sugárzása jogosulatlan, engedély nélküli műsorszórási tevékenységnek minősül. Az NHH ezért a frekvenciagazdálkodás egyes hatósági eljárásairól szóló (6/2004. IHM) rendeletben foglalt szabályoknak megfelelően hatósági intézkedés keretében a helyszínen le akarta a rádióberendezést pecsételni, azonban ezt a RISE FM képviselője megakadályozta. Az NHH a hatósági intézkedés érdekében a rendőrség segítségét kérte, egyben – mivel a hatóság korábbi felhívását nem teljesítette – a jogosulatlan sugárzás miatt piacfelügyeleti eljárást indít a RISE FM ellen.

A RISE FM képviselői csütörtökön nem gátolták meg az NHH munkatársait a hatósági intézkedés teljesítésében, így a rendőrség közreműködésére nem volt szükség.

Forrás: www.nhh.hu
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 470