RADIOSITE Fórum

• Part Rádió - Balatonalmádi

#10034  Szerző: rsite1

Pasa írta:
RXon írta:A Parton sose lesznek müsorok,müsorvezetök????
De, majd nyáron kifekszenek napozni. :lol:
Nekem most esett le. :D
 #10023  Szerző: RXon

Ez szar volt.
 #9945  Szerző: Pasa

RXon írta:A Parton sose lesznek müsorok,müsorvezetök????
De, majd nyáron kifekszenek napozni. :lol:
 #9933  Szerző: RXon

Csoda,hogy az is van...
 #9483  Szerző: Attis

Csak egy pár pillanatig tudtam tisztán hallgatni, de jól vettem észre, hogy az RDS-e a frekvencia, azt cső???
 #7163  Szerző: RXon

A Parton sose lesznek müsorok,müsorvezetök????
 #2558  Szerző: RXon

Nem lepne meg,ha a Part ellen is indulna KözEl.:)
 #555  Szerző: Pasa

RXon írta:Egy hete én is attértem erre a Rise-rol,de mar ezt is unom.Az nekem is bejön,hogy nincs duma,de a mixek folyamatos ismétlése mar nem.Rendes müsora lesz egyaltalan,vagy csak ennyi lesz a produkcio?
Akkor lehet, hogy négy napig érdemes csak hallgatni? Én nem hallottam ismétlést benne, de lehet, hogy csak szerencsém volt.
 #536  Szerző: RXon

Egy hete én is attértem erre a Rise-rol,de mar ezt is unom.Az nekem is bejön,hogy nincs duma,de a mixek folyamatos ismétlése mar nem.Rendes müsora lesz egyaltalan,vagy csak ennyi lesz a produkcio?
 #481  Szerző: Pasa

Biztos mindenki döbbenten olvassa most ezt a hsz-omat, de szerintem ez most a legjobb balatoni helyi rádió. Semmi duma nincs benne, még hírek se (!), csak néha szignál. 80-as és 90-es mixek folyamatosan (még Ben Liebrand Grandmixe is ment), és volt, hogy csak azért nem mentem bele a vízbe, mert megvártam a mix végét. :shock:
Persze ízlések és pofonok, ugyebár, de nekem ez jön be. Kár, hogy felénk nincs ilyen talkfree adó (illetve van, de psszt!). 8-)