Pasa írta: Most sajnos csak a Rise miatt...Te k*rtad el.
Chriss írta:és még a nők is szétszakadnak tőled...Most sajnos csak a Rise miatt...
Pasa írta:Ma úsztam egy (két-há) jót Zamárdinál a világ legszebb és legjobb tavában, és hát pár liter sört is legurítottam a torkomon. A büfében a Rise szólt, és a kiscsaj, aki vasárnap végleg (szezon végeztével) jön haza Pestre, szétszakadt, mikor mondtam, hogy Bp-n nincs már Rise FM.tudsz élni wazze!
Cicoo írta:És HA A ZENE pont ELÉG neked!Mauro írta:És? Sokan csinálják még így.Jó, csak ez tipikusan az a topic, ahol -az éteri káosz miatt-, ha nem néztél fel fél napig, akkor olvashattál vissza 1-2 oldalt minimum, ráadásul szinte napról napra történtek és változtak a dolgok a témában.
Amúgy most a Ponton mennek hasonló zenék+még jobbak. Ha neked tényleg a zene a legfontosabb egy rádióban..
Mauro írta:És? Sokan csinálják még így.Jó, csak ez tipikusan az a topic, ahol -az éteri káosz miatt-, ha nem néztél fel fél napig, akkor olvashattál vissza 1-2 oldalt minimum, ráadásul szinte napról napra történtek és változtak a dolgok a témában.
djlacee írta:Hetekig nem néz fel és egyszerre reagál mindenreÉs? Sokan csinálják még így.
Mauro írta:Sajnálnám ha Rise megszűnne BP-n. Jó zenéket adod.én adom, persze, de annak mi a rák köze van a rise-hoz