JoNeS írta:Sajnálom ha hamis illúziókra adtam okot! Nem állt szándékomban! Bennem nincsenek, mindig feltételes módban beszélek.
Ezért írtam tegnap hogy kiszállok a témából! ne legyen félreértés és ne kezdjen senki feleslegesen agyalni. Fel sem merült hogy én dance rádiót akarok, (a rock és a fekete zene amihez értek) de valójában semmi jelentősége annak hogy én mit szeretnék
Érdekes különben hogy a Rock vagy a Fekete zene kedvelőinek nem habzik annyira a szája, mint az elhallgattatott budapesti Rise FM hallgatóié. Pedig az említett két stílus nincs vagy minimólban az éterben, míg a klub zene ezerrel nyomul. Na mindegy, nem az én pályám.
Részemről kiszálltam, ami velem kapcsolatos azt a blog-omon megírom.
Tiszteletem!!!
Jones!
Azért kiszállni igazán nem kéne, mert bár nem rajtad múlik a rádió jövője, de mégis csak te vagy az a hiteles forrás akinek az infóira 100%-ig lehet adni és nem csak lebegtetés és fikció amiket eddig is megtudtunk tőled.
Hogy mi lesz, azt szerintem még maga a tulaj sem tudja, úgyhogy emiatt nem kéne egymás torkát átharapni. Én azt mondom carpe diem, élvezzük amíg tart és amíg jólesik, a többit meg majd hozza az élet... Éljenek a jó zenék és a jó rádiók (sajnos ez utóbbiból nem sok van)!