RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#26710  Szerző: mgabor

Zoey írta:Egyébként az érdekelne (és most igen, ismét a sok nagyrabecsült szakmabeli véleményére vagyok kíváncsi :D), hogy az hogy lehet, hogy a 101,8 elszól egész Nyíregyig, de Miskolcig pedig nem? Mert Tokaj kb. a kettő város közt van, és az MR2 is ugyanazon a frekin jön mindkét városban. És az bejön nálunk tisztán, viszont az Expressnek se a 93,6, se a 101,8-a nem.
domborzat, antennaelhelyezés, esetleg antennairányítás, zavarás, MR2 magasabbról és nagyobb teljesítménnyel ad, mint az Express, ilyesmi
 #26709  Szerző: Zoey

Azaz... kreatív. Csak nem értem, mikor jönnek már rá, hogy nem éri meg rádiót fenntartani néhány száz hallgatónak. Mert ha a lefedettség sem nagy és tiszta, nem is számíthatnak túl sok hallgatóra...
Egyébként az érdekelne (és most igen, ismét a sok nagyrabecsült szakmabeli véleményére vagyok kíváncsi :D), hogy az hogy lehet, hogy a 101,8 elszól egész Nyíregyig, de Miskolcig pedig nem? Mert Tokaj kb. a kettő város közt van, és az MR2 is ugyanazon a frekin jön mindkét városban. És az bejön nálunk tisztán, viszont az Expressnek se a 93,6, se a 101,8-a nem.
 #26701  Szerző: VidámSrác

hihihi, az express is csatlakozik a magyar dal napjához. a honlapjukon azt írják, hogy:
A teljesség igénye nélkül, hiszen 12 óra kevés ahhoz, hogy minden kiváló magyar felvétel adásba kerüljön, amit egyébként szivünk szerint lejátszanánk.
mondjuk szívetek szerint máskor is igazán lejátszatnátok...
mgabor írta:egész napos kívánságműsor, az rohadtul kreatív :D
akárcsak az egész express... ez egy ilyen kreatív rádió ^^
 #26700  Szerző: mgabor

egész napos kívánságműsor, az rohadtul kreatív :D
 #26699  Szerző: Obladioblada

Az a jó, hogy összesen nincs annyi kérésük egy nap, hogy egy órát kitöltsenek vele... Kamukívánságokkal meg telerakni egy egész napot (az expressnél 12 órát, mert ők így számolnak) kurva fárasztó. :party:
 #26646  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:
centerweb írta:
Obladioblada írta:2 éves az express
és ennek alkalmából csinálnak valamit?
Állítólag egész napos kívánságműsort. Reggel pl, amit hallottam, Hollóssy kért egy dalt az Express munkatársainak. :P Komolyan.
hehe, szülinapi ajándékként kérhetsz egy dalt Barnahenitől :S
 #26632  Szerző: centerweb

Obladioblada írta:
centerweb írta:
Állítólag egész napos kívánságműsort. Reggel pl, amit hallottam, Hollóssy kért egy dalt az Express munkatársainak. :P Komolyan.
Akkor izgalmas lehetett :D A weboldalukon még csak utalást sem tesznek az egészre.
 #26631  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:
 #26612  Szerző: centerweb

#26607  Szerző: Obladioblada

2 éves az express
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 97