RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#27165  Szerző: djlacee

DAB+
 #27164  Szerző: mgabor

Szabi írta:Úgy néz ki, hogy a Pont FM-re szebb jövő vár, de majd meglátjuk. :shock:
de mi? két és fél év múlva lejár a műsorszolgáltatási jogosultság, megveszi így valaki?
a jelen helyzetben nem is piacképes, a per elhúzódhat akármeddig, aztán még az adásvétel, aztán jó, ha egy év marad a jogosultságból. arra se számítsunk, hogy Rónaiék bármi értelmeset is építenének rá, nem úgy néz ki.
 #27162  Szerző: MrG

mgabor írta:
Szabi írta:Huhhuhhhú, hát a helyzet mégsem olyan egyszerű, aminek látszik. :D
Lesznek még itt meglepő dolgok...
Index írta:a Rise FM jogszerűen birtokolja a két cég pereskedésének lezárultáig a frekvenciát
valóban.

a rádiós piac még édesdedebben alszik tovább :)
Állítólag meglehetősen szarul tudja a zindeksz, az a nagy helyzet...
Mondjuk nem az első eset, hogy hülyeségeket írnak.

Úgy néz ki, hogy a Pont FM-re szebb jövő vár, de majd meglátjuk. :shock:
 #27161  Szerző: systhema

Szerintem pedig mindkét társaság húzzon a picsába! :D
 #27160  Szerző: mgabor

Szabi írta:Huhhuhhhú, hát a helyzet mégsem olyan egyszerű, aminek látszik. :D
Index írta:a Rise FM jogszerűen birtokolja a két cég pereskedésének lezárultáig a frekvenciát
valóban.

a rádiós piac még édesdedebben alszik tovább :)
 #27159  Szerző: MrG

Huhhuhhhú, hát a helyzet mégsem olyan egyszerű, aminek látszik. :D
 #27158  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:gondolom k_rvára örül a rádiós piac ennek a f@szakodásnak...
én élnék azzal a gyanúval, hogy az átlaghallgató már rég megunta a faszakodást, vont egyet a vállán, aztán áttekert roxyra vagy rádió 1-re, az is megteszi arra, hogy duruzsoljon valami. a 88.1-et meg elraktározta magában úgy, hogy ott a káosz van meg az összevisszaság, aztán innentől már igen nehéz lesz rábírni, hogy visszatekerjen. a rádiós piac aztán nyugodtan hajtja álomra a fejét, az a párszáz rise fanatikus hibahatáron belül van.
 #27155  Szerző: SAM

LuciFerko írta:gondolom k_rvára örül a rádiós piac ennek a f@szakodásnak...
Meg úgy mindenki!

Legyen már egy végleges döntés!

Én a Rise FM-től megőrültem, viszont a Pont FM-nek megörültem. Nem a zenék miatt. Reménykedtem abban, hogy bármi is jön a Rise után a 88,1 Mhz-n, abban színvonalasabb műsorvezetők lesznek. Éppen ezért vártam, hogy mi lesz a vége. Már biztosnak tűnt a Pont, erre most jön a Rise! Mi lesz 1 hónap múlva?

Én várok már nagyon egy harmadik rádiót, hátha az is beszáll valahogy a csatába... :)

A lényeg: NEKEM A ZENE NEM ELÉG! (De ebből az egész csatározásból már igen! Legyen már végre vége ennek!)
 #27150  Szerző: LuciFerko

gondolom k_rvára örül a rádiós piac ennek a f@szakodásnak...
 #27149  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Csendet csinál az NHH a 88,1 megahertzen
Ez a cikk szerintem korrekt, én is kiemelnék egy lényeges pontot:

"Bíróságra ment hát a két cég, a Rise FM persze nem akar végleg lemondani a frekvenciáról, csak az eladási árat akarja csökkenteni, de a lényeg nem is ez: a bíróság jogerős döntéséig véleményük szerint a frekvencia náluk kell maradjon, úgymond felelős őrzésre."

A bíróság jogerős döntéséig... enyhe csúsztatás tehát, ha azt mondják, hogy a pert a Rise FM nyerte meg. Márpedig sokan azt mondják.
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 470