DAB+
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Szabi írta:Úgy néz ki, hogy a Pont FM-re szebb jövő vár, de majd meglátjuk.de mi? két és fél év múlva lejár a műsorszolgáltatási jogosultság, megveszi így valaki?
mgabor írta:Állítólag meglehetősen szarul tudja a zindeksz, az a nagy helyzet...Szabi írta:Huhhuhhhú, hát a helyzet mégsem olyan egyszerű, aminek látszik.
Lesznek még itt meglepő dolgok...Index írta:a Rise FM jogszerűen birtokolja a két cég pereskedésének lezárultáig a frekvenciátvalóban.
a rádiós piac még édesdedebben alszik tovább
Szabi írta:Huhhuhhhú, hát a helyzet mégsem olyan egyszerű, aminek látszik.
Lesznek még itt meglepő dolgok...
Index írta:a Rise FM jogszerűen birtokolja a két cég pereskedésének lezárultáig a frekvenciátvalóban.
LuciFerko írta:gondolom k_rvára örül a rádiós piac ennek a f@szakodásnak...én élnék azzal a gyanúval, hogy az átlaghallgató már rég megunta a faszakodást, vont egyet a vállán, aztán áttekert roxyra vagy rádió 1-re, az is megteszi arra, hogy duruzsoljon valami. a 88.1-et meg elraktározta magában úgy, hogy ott a káosz van meg az összevisszaság, aztán innentől már igen nehéz lesz rábírni, hogy visszatekerjen. a rádiós piac aztán nyugodtan hajtja álomra a fejét, az a párszáz rise fanatikus hibahatáron belül van.
LuciFerko írta:gondolom k_rvára örül a rádiós piac ennek a f@szakodásnak...Meg úgy mindenki!
mlaszlo írta:Csendet csinál az NHH a 88,1 megahertzenEz a cikk szerintem korrekt, én is kiemelnék egy lényeges pontot: