RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#27315  Szerző: LuciFerko

micsoda fejlemények...
 #27314  Szerző: LewyDee

A RiseFM külön közleménye a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak

Augusztus 27-én a Nemzeti Hírközlési Hatóság jogszerűtlenül leállíttatta a RiseFM adását. Szeptember 4-én a Fővárosi Bíróság megállapította a Hatóság jogszerűtlen eljárását és kötelezte őt az akkori állapot visszaállítására. A Fővárosi Bíróság döntése értelmében a RiseFM ma jogszerűen sugároz. A RiseFM és minden dolgozója ezúton kéri a Nemzeti Hírközlési Hatóság döntéshozóit és képviseletében eljáró személyeit, hogy hajtsa végre a Fővárosi Bíróság döntését, szüntesse meg a kalóz adást és kerülje el a további károkozást! A kialakult helyzetre való tekintettel – hivatali hatalommal való visszaélés bűncselekményének alapos gyanúja miatt -a RiseFM külön büntetőeljárást is kezdeményez az ügyben.

http://risefm.hu/index.php?show=module& ... 1&stfrom=0
 #27311  Szerző: mlaszlo

Új volt a hírek háttér zenéje és a szignálok is.
 #27304  Szerző: mlaszlo

Több, mint 3 hét kihagyás után visszatértünk, legalábbis ezt mondták 1 órakor, viszont ugyanúgy csak zene megy tovább. Mintha ismerős lenne ez az indulás az év elejéről :)
Most meg a Rauch Hungáriától volt valaki, aki azt mondja, hogy örül, hogy a Rise FM visszatért :oops:
 #27303  Szerző: SzD

Elég "aktuális". :)
 #27302  Szerző: live

Az előbb lement egy "készüljetek, ez a nyár a risefm-é lesz" szpot :)
 #27297  Szerző: mgabor

az Advertum azért nagyobb botrány, mert míg itt csak céges vitáról van szó, addig az Advertum szándékosan jogsértően működött. eleve nem voltak hajlandóak fizetni azért, amiért a versenytársak meg igen, így rendkívül tisztességtelen piaci előnyre tettek szert.

a rádiózásnak pedig vannak komoly és komolytalan szereplői egyaránt, ezt tudják az ügynökségek is és ennek megfelelően járnak el.
 #27292  Szerző: gobbi

Már hallottam prognoztizálásokat arról, hogy mennyire vetette vissza a direkt értékestés, és az ügynökségeken keresztüli értékesítés... hamarosan fog arról megjelenni egy szép kis táblázat, hogy az ügynökségek bizalma mennyire csökkent ennek köszönhetően a budapesti rádiós piacban...
ilyenre a kereskedelmi rádiózás eddigi 15 éve alatt nem volt példa
 #27291  Szerző: SzD

:sleep: Gondoltam, hogy a magyar rádiózásban.
Igaz, nem nagyon volt ilyen, de azért -véleményem szerint- ez sem olyan tragikus, hogy minden idők leg...... legyen.
 #27289  Szerző: gobbi

a magyar rádiózásban :) nem, az öszödi beszédhez ez fel sem ér... a szakmában viszont ha tudsz nagyobb botrány... mert ehhez képest az advertum...
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 470