RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#27338  Szerző: MrG

mgabor írta: 3. feltételezem, hogy a napkeltének jó pár reklámot előre kifizettek, azokkal mi lesz?
4. milyen lesz az az új műsor, amit most gyakorlatilag két nap alatt kell nulláról kitalálni? se koncepció, se stáb, se díszlet, se főcím. ez hétfő reggelig meglesz és még arra is marad idő, hogy leszervezzék az első adás tartalmát?
3.: ami a RiseFM-es reklámokkal a közelmúltban. :D
De úgyis találnak maguknak más csatornát, akkor fogok röhögni, ha a Budapest (Európa) TV-re költözik... de amúgy tippem szerint Hálózat TV. Az ATV elég sokat áldozott a JAM-re, az meg a szociknak nem baj, ha nemcsak egy csatornán terjed az ige. Úgyis olyan "ínséges idők vannak", hogy nem a terv szerint alakulnak a naagy médiás terveik... :D Na de politika off. :sealed:

4.: "A Ma Reggel hétfői elindítása nem veszélyezteti az adás biztonságát, az új óbudai gyártóbázison már minden lehetőség adott arra, hogy az MTV belsős munkatársakkal, saját stúdiójában és technikai eszközeivel készítse a műsorfolyamot. A Nap-kelte már holnap reggeltől nem lesz képernyőn az MTV két csatornáján. Az adás helyett egyedi produkciók, tekintettel a hétvégére, az m1-en kulturális és ismeretterjesztő, az m2-n pedig gyermekeknek szóló műsorok lesznek láthatók."
http://www.mtvzrt.hu/?id=313376

Ha ők mondják...

Amúgy 2002-ig már futott korábban ez a műsor a királyi tévén, lehet, hogy simán visszahozzák a régi arculattal. :D

Mindenesetre már nagyon ideje volt ennek a lépésnek. Arra vagyok kíváncsi, hogy az M2-n a műsoridő jelentős részén "élősködő" Nap-nyugta helyett mi lesz. Gondolom zene.
 #27333  Szerző: systhema

Pasa írta:Nem lesz Tévé ügyvédje. Nem tudom, miért, pedig állítólag csak nyári szünet volt...
Pasának mégiscsak igaza volt:
Tényleg megszűnik/megszűnt a Tévé ügyvédje.

http://www.origo.hu/itthon/20090925-elt ... tvrol.html

Mondjuk, politikát sejteni a műsorok megszüntetése mögött, amit a cikkben is nyilatkozók feltételeznek, kicsit erős szerintem. Miért tolódna épp most jobbra a közszolgálati tv, amikor a választásokig még van bő fél év?
Ja, hogy a baloldalhoz köthető emberek által vezetett műsorokat függesztettek fel? Miért van műsora nem a baloldalhoz köthető embernek is? :D
A reklámokat pedig, mint a Magyar Televízió legkiegyensúlyozottabb műsorelemeit azért csak nem lehet megszüntetni! Bár szerintem, amilyen átpolitizált ma minden kis elb...ott hazánkban, egyesek még abba is belekötnének.

Szóval politikát látni a mostani döntések hátterében hülyeség. Az, hogy a Nap-kelte korábban a Fidesz idején lekerült, majd 2002 szeptemberében a választások után újból visszakerült az MTV képernyőjére, na ez már több, mint gyanús.

A Tévé ügyvédjét egyébként mindentől eltekinve sajnálom, mert egy értelmes műsornak tartom, bár nem tudom, hogy mennyien voltak képesek a más kárán, példáján okulva tanulni belőle és nem elkövetni ugyanazt a hibát.
 #27325  Szerző: systhema

mgabor írta:
SzD írta:Megszűnik a Nap-kelte az MTV-n
végre valami jó hozadéka is van a költségcsökkentésnek :)

Korai az öröm, mert ha tényleg az a seggfej Lakat T. Károly szerkesztheti az új műsort, akkor az sajnos csak a címében fog különbözni a Nap-keltétől. :unott:
 #27322  Szerző: Mauro

SzD írta:
Mauro írta:
MikySoft írta:
ott van, hogy a Stroyval tárgyalnak. olvassál már.
Jó én másik fórumba olvastam az előbb erről.

(Egyébként, amikor belikeltem akkor még fele ennyi szöveg sem volt a cikkben, és nem említették, hogy hova menne a műsor...)
Én meg azért nem olvastam el, mert másik azt hittem az van benne, ami másik fórumon volt.
 #27319  Szerző: LuciFerko

szerintem újra előveszik a Szabadsát Tér c. műsort.
 #27316  Szerző: mgabor

azért érdekes a történet.

kitalálták, hogy ne legyen tovább nap-kelte, oké. de.

1. 2010 végéig elvileg szerződés van a műsorra, akkor ezek szerint ennyit ér egy szerződés az MTV-vel?
2. mekkora kötbért kell a szerződés felrúgásáért lecsengetni? így is megéri?
3. feltételezem, hogy a napkeltének jó pár reklámot előre kifizettek, azokkal mi lesz?
4. milyen lesz az az új műsor, amit most gyakorlatilag két nap alatt kell nulláról kitalálni? se koncepció, se stáb, se díszlet, se főcím. ez hétfő reggelig meglesz és még arra is marad idő, hogy leszervezzék az első adás tartalmát?

az jó, hogy a közszolgálati tévén nem lesz többé ez a bptv-nél csak kicsit színvonalasabb belterjes bénázás, de ez az eljárás és sietség nagyon furcsa...
 #27313  Szerző: SzD

Mauro írta:
MikySoft írta:
Jó én másik fórumba olvastam az előbb erről.

(Egyébként, amikor belikeltem akkor még fele ennyi szöveg sem volt a cikkben, és nem említették, hogy hova menne a műsor...)
 #27312  Szerző: Mauro

MikySoft írta:
Jó én másik fórumba olvastam az előbb erről. Ott írták az ATV-t. Ezt a cikket meg nem olvastam el. De most pótolom. De az érdekes hogy nem ATV de ők tudják.
 #27310  Szerző: rsite1

Mauro írta:
mgabor írta:
SzD írta:Megszűnik a Nap-kelte az MTV-n
végre valami jó hozadéka is van a költségcsökkentésnek :)
Akkor biztos megy vissza a kormány kelte az ATV-re.
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 235