Pasa írta:Nem lesz Tévé ügyvédje. Nem tudom, miért, pedig állítólag csak nyári szünet volt...
Pasának mégiscsak igaza volt:
Tényleg megszűnik/megszűnt a Tévé ügyvédje.
http://www.origo.hu/itthon/20090925-elt ... tvrol.html
Mondjuk, politikát sejteni a műsorok megszüntetése mögött, amit a cikkben is nyilatkozók feltételeznek, kicsit erős szerintem. Miért tolódna épp most jobbra a közszolgálati tv, amikor a választásokig még van bő fél év?
Ja, hogy a baloldalhoz köthető emberek által vezetett műsorokat függesztettek fel? Miért van műsora nem a baloldalhoz köthető embernek is?
A reklámokat pedig, mint a Magyar Televízió legkiegyensúlyozottabb műsorelemeit azért csak nem lehet megszüntetni! Bár szerintem, amilyen átpolitizált ma minden kis elb...ott hazánkban, egyesek még abba is belekötnének.
Szóval politikát látni a mostani döntések hátterében hülyeség. Az, hogy a Nap-kelte korábban a Fidesz idején lekerült, majd 2002 szeptemberében a választások után újból visszakerült az MTV képernyőjére, na ez már több, mint gyanús.
A Tévé ügyvédjét egyébként mindentől eltekinve sajnálom, mert egy értelmes műsornak tartom, bár nem tudom, hogy mennyien voltak képesek a más kárán, példáján okulva tanulni belőle és nem elkövetni ugyanazt a hibát.