RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#27419  Szerző: LuciFerko

inkább felkéne menni velük beszélni 10 kigyúrt 2 ajtós szekrény társaságában...
 #27418  Szerző: jimmer

másik:

érdekes, hogy a február 11-i < egy napos > adáslogot közel fél év alatt értékelte ki az ortt, a július 22-28-at pedig < egy hét > pedig alig több mint egy hónap alatt. ráadásul most is vannak akkora baromságok leírva. na meg ez a szöveg amit levágnak benne, hihetetlen..

alapból azzal kezdi hogy szerintük a műsorok nem a műsortükör szerint vannak, holott pedig de :yeah:

ja meg ami nagyon "tetszik": a reggeli Shaker-t ami célcsoportos, szerintük közszolgálati műsor, mikor még direkt ki is emeltem vastaggal szedetten, és napi szinten kiértékeltem, hogy melyik nap melyek a célközönségnek szóló műsorok és egy nap összesen hány óra van belőlük. szánalmas... :o

még az adás beküldésekor megírtam, hogy a hétvégi műsor technikai okok miatt elmaradt, erre külön kiemeli hogy a TájKép c. műsorszám nem volt. jéééé! :D tényleg? :fuckyou:

és a végén, a hab a tortán: " törvénysértést valószínűsít.." :shoot:

2009. szeptember 28: vezetőségi megbeszélés

1. napirendi pont: válaszlevél írása (ismét 3 oldal magyarázás) az ORTT műsorszolgáltatási osztályának. :vomit:
 #27416  Szerző: jimmer

igazad van sajnos :(

most le is kapcsoltuk, maholnap ránézetünk a szerverre is, mert lehet megint ott van valami gebasz. ha nem válik be akkor be kell izzítani a vasat a victor hugo-ban. na meg keresni rá valami szponzorféleséget.
 #27400  Szerző: SzD

De, sajnos 10 mp-ként megakad. De már ez is valami! :)
 #27399  Szerző: jimmer

Már most sem akadozik, a kódolással volt egy kis gondja a pc-nek, de a főtechnikus úr megoldotta a problémát. új kamera, új beállítások :)
 #27286  Szerző: SzD

jimmer írta:ismét egy kis update-ről számolhatok be. a webtv webkameráját cseréltük egy újra, ami remélhetőleg sokkal szebb, élesebb képet ad.
Addig oké, hogy szebb képet ad, csak sajnos nagyon akadozik. :(
De ha jól hallottam valamelyik reggel, novembertől nem lesz ezzel gond, mert nagyobb sávszélességű internetetek lesz. Ugye jól hallottam? :boldog:
 #27281  Szerző: jimmer

ismét egy kis update-ről számolhatok be. a webtv webkameráját cseréltük egy újra, ami remélhetőleg sokkal szebb, élesebb képet ad.
 #27189  Szerző: jimmer

Köszönöm a többiek nevében is a véleményeket.

Igen a Behri pult fel van programozva, különböző preset-ek lettek beállítva, ezzel is segítjük és kényelmesebbé tesszük a főként több emberes műsorvezetést, illetve elkerüljük a túlvezérlést.

Van egy alap ADÁS preset; valamint 1 mvezető ON AIR; 2 mvezető ON AIR; telefonhoz, VT felvételhez, bejátszó gép adásba adásához.

Illetve ha több mikrofon kell egyszerre, akkor csoportba rendezzük őket és egy potival feltolja a többit is, a beállított szintre. Ügyes kis pult, nagyon megérte az árát. Főleg hogy az audio in & out is full digitális a külső interfésznek köszönhetően.
 #27179  Szerző: mjoel

Hali! Valóban egy nagyon profi rádióról van szó. A stúdió nagyon szépen meg van csinálva minden feltétel adott ahhoz, hogy szivonalas műsorokat készítsen a Rádió Smile csapata. A stábtagok, műsorvezetők, dj-ék tudják mit kell tenni érezhető, hogy egy össze szokott és vidám kis csapatról van szó. Csak gratulálni tudok a rádió vezetőségének és egyeben további sok sikert kívánok nekik. :)
üdv.
 #27170  Szerző: Johnny

Ügyes oldal, a rádió is jó.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 41