RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#27559  Szerző: Cicoo

orrhang írta:Kit érdekel az, hogy már megint 10%-kal többet kell fizetni az áramért?!
Én ezt úgy tudnám elképzelni, hogy beolvasnak egy hírt, és kommentálják. Mondjuk maradjunk az áram témánál. Adott a hír, hogy emelkedik az áram ára, és mondjuk ennek kapcsán lehetne egy interaktív beszélgetés a műsorban, egy meghívott szakértő közreműködésével, akihez lehetne kérdéseket intézni. Mindezt kevésbé hivatalos stílusban, a következményekről, és arról, hogy hogyan tudnánk spórolni. Lehet erről szórakoztató ÉS informatív módon is beszélni. Viccet meg mindenből lehet csinálni. (Azt hiszem, talán a Heti Hetes ilyesmi műsor a TV-ben, csak nincs szakértő, bár azt nem nézem, csak rálátni a TV-re a szobámból. :roll: )
orrhang írta:Én egyébként örülnék neki, ha a Sláger nem nyerne, mert igazából már csak a nevében Sláger. Játszanak ezek mindent össze-vissza.
Nem csak a nevében Sláger; sokaknak sajnos tényleg ez A Rádió.. Egyébként ha mégis nyernének, remélem, újra gondolják az arculatukat, mert ami jelenleg van, az egy toldozott-foldozott valami. (De olyanformán mint az Alkotmány meg a KRESZ.. :sealed: ) A helyükben nagyon szégyellném magam érte. Nem lehet mindenkihez szólni, úgy, hogy ne bomoljon meg az egység. (Az más kérdés, hogy én pont valami ilyesmivel kísérletezem, de tulajdonképp az sem mindenkihez fog szólni, hanem egy konkrét korosztályhoz. Egyébként tök legálisan, hozzátenném.)
 #27558  Szerző: orrhang

Szerintem az elején hallgatnák, az újdonság varázsa miatt, aztán meg nem. Kit érdekel az, hogy már megint 10%-kal többet kell fizetni az áramért?! Van az embereknek elég nyomorúsága nem akarnak még erről hallani is. Olyanra vágynak SZERINTEM, ami tudja őket szórakoztatni és el tudja feledtetni legalább addig a hétköznapok "nyomorúságát" amig hallgatják a rádiót, aztán amikor hazamegy szembesül a sárga csekkel. Amit te mondasz az SZERINTEM inkább a közszolgálati irány lenne MR1-2-3-4-5 számára.
Pár jópofa műsorvezetővel, aki nem alpári mehetne tovább a morning show új alapokon. Én egyébként örülnék neki, ha a Sláger nem nyerne, mert igazából már csak a nevében Sláger. Játszanak ezek mindent össze-vissza.
 #27554  Szerző: Cicoo

orrhang írta: Csak a kutya nem hallgatná...
Eleinte valószínűleg nem hallgatná senki, mert az igénytelenségre nagyobb az igény.. :(
 #27552  Szerző: orrhang

Valami interaktív, informatív, beszélgetős dolog jó lenne, sok hírrel, információval, aktuális, de nem bulvár témákkal
Csak a kutya nem hallgatná...
 #27534  Szerző: Szd96

Cicoo írta:Valami interaktív, informatív, beszélgetős dolog jó lenne, sok hírrel, információval, aktuális, de nem bulvár témákkal.
És zenékkel nem agyonjátszott szarokkal hanem ZENÉKKEL...
 #27533  Szerző: Cicoo

gobbi írta:merángot de mondjon valaki egyetlen egy olyan kereskedelmi műsort ami 10 éve ugyan azzal a 2 emberrel töretlenül ilyen népszerű?!?!?!
Az a baj, hogy nem nagyon van választék..
 #27531  Szerző: Cicoo

Szabi írta:
Cicoo írta:Én abban bízom, hogy bárki is nyer nem ilyen Bumeráng-szintű műsorok lesznek.. :vomit:
Te milyen műsort készítenél reggelre? Amit hallgatnának, sokan.
(Szó sincs arról, hogy védeni akarom a Bumerángot, ez csak egy kérdés.) :)
Ez egy érdekes kérdés. Valami interaktív, informatív, beszélgetős dolog jó lenne, sok hírrel, információval, aktuális, de nem bulvár témákkal.
 #27529  Szerző: mgabor

végtelenül szomorú vagyok, hogy az FM1-et a találgatások közepette meg se említik, holott a mezőnyből leginkább ők érdemlik meg, hogy nyerjenek. de hát úgy tűnik, a pártok hátszele nélkül nincs sok esély.

nagyon szeretnék kellemesen csalódni.
 #27527  Szerző: mlaszlo

gobbi írta: ez elég evidens... ennyire sarkítani azért tény nem kellene, de elképzelhető... a jobb oldal pontosan érzi a média fontosságát.. szerintetek egerben milyen tuljadonú és befolyásoltságú a rádió eger... valahol el kell kezdeni, valahol pedig folytatni...
Remélem azért olyan rádió nyer, ami politikamentes lesz, de lehet, hogy ha ez tényleg így megy, ahogy az index írta, akkor erre kicsi az esély :(
 #27523  Szerző: gobbi

mlaszlo írta:
Szabi írta: továbbá:
http://index.hu/kultur/media/2009/09/28 ... radiokrol/
a szokásos indexes módi, de azért olvassátok el.
Az Index információi szerint ugyan még az ORTT-n belül nem döntöttek a frekvenciák sorsáról, de a háttéralkuk és a politikai oldalak közti egyeztetések már most elindultak. Iparági informátoraink és nevük elhallgatását kérő ORTT-közeli szakemberek szerint a Danubius frekvenciája a politikai egyeztetések után várhatóan az Advenio kapja meg, így a Fidesz már a választási kampányban kaphat egy nagy elérésű, nem kifejezetten politikai és közéleti rádiót, ahol ugyan korlátozottan lesz majd szó a választásokról, de a nagyobb hallgatóság miatt akár egy-két jól átgondolt hír is többet érhet, mint egy kevésbé hallgatott vitaműsor. Főleg a bizonytalan szavazók meggyőzése szempontjából.

Ez vajon tényleg igaz vagy csak az index találta ki? Mert ha igaz, akkor inkább a Danubius maradjon, minthogy egy ilyen politikai hátterű rádió legyen :(

ez elég evidens... ennyire sarkítani azért tény nem kellene, de elképzelhető... a jobb oldal pontosan érzi a média fontosságát.. szerintetek egerben milyen tuljadonú és befolyásoltságú a rádió eger... valahol el kell kezdeni, valahol pedig folytatni...
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 149