RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#27804  Szerző: Cicoo

Csak az érdekesség kedvéért, gyártsunk már ez alapján egy nagy eséllyel full pontos pályázatot, kíváncsi lennék, hogy az milyen. (Mondjuk 1 hét műsorának terve, vagy valami hasonló.)
 #27801  Szerző: mgabor

úgy fog kinézni az értékelés, aki még nem olvasta át, hogy:

1.) egy műsorórára vetített műsorszolgáltatási díjajánlat - 10 pont
(a legmagasabb ajánlathoz viszonyítva; mivel gondolom, mindenki 24 órásra pályázik, ezért ugyanakkora aránya lesz, mint a következőnek)

2.) műsorszolgáltatási díjajánlat - 35 pont
(a legmagasabb ajánlathoz viszonyítva)

3.) magyar zenei műsorszámok aránya - 20 pont
(25% alattiért nem jár pont, 35% fölött nincs többletpont; a legmagasabb ajánlathoz viszonyítva)

4.) kulturális eseményeket, nem pártpolitikai civil önszerveződéseket bemutató műsorszámok aránya - 20 pont
(25 perc alatt nem jár pont, 100 perc fölött nincs többletpont; a legmagasabb ajánlathoz viszonyítva)

5.) műsorszolgáltatási tapasztalat - 10 pont
(a testületi tagok szavazatai alapján; a nem országos műsorszolgáltatási tapasztalat nem értékelhető hátrányként)

6.) kiegészítő és értéknövelő szolgáltatások - 5 pont
(1-1 pont: PS, PI, RT, CT, AF)

döntsétek el, sírjunk-e vagy nevessünk
 #27799  Szerző: Cicoo

gobbi írta: Komolyan, miért gondoljátok azt törvényszerűnek, hogy Rádió1 szólna az országos frekvencián???
Nem törvényszerű, de ők már eleve fél országosak, nem? Meg ők ilyen leg..-nek állítják be magukat. Ha tényleg igaz, hogy annyira hallgatottak, akkor nagy esélyük van. A frekvenciát meg gondolom, annak adják, aki a legtöbbet fizet majd be.. :sealed:
 #27763  Szerző: gobbi

olvaso1 írta: Egyébként meg szerintem a Rádió 1 sok hallgatót elveszítene, de sokat is nyerhetne.
.
[/quote]

Komolyan, miért gondoljátok azt törvéynszerűnek, hogy Rádió1 szólna az országos frekvencián???
 #27741  Szerző: szemilan

Abban biztos lehetsz hogy van pénze a pályázóknak.

a 4.-ik mobilszolgáltató pályázat gazdasági okok miatt (gazdasági vállság) lett beszüntetve, nem is tetszett a pályázóknak...
Volt pénz..de ekkora kockázatot nem vállalt be at állam. Képzeld el ha belebukik a nyertes cég a vállság közepedte..mekkorát bukott volna rajta az állam és a pályázat nyertese.

Az utolsó mondataiddal egyetértek, bár én nem Slágert hallgatok.
De nagyon valószínű hogy ha ők nyernének nem tudnák úgy folytatni ahogy most. Sőt biztos nem. Egyébként meg szerintem a Rádió 1 sok hallgatót elveszítene, de sokat is nyerhetne.
Mipi írta:Biztos hogy marad minden a régi. Slágernek is meg a danubiusnak is van rá pénze hogy továbbra is üzemeltessék a rádiókat. Azt se hiszem el hogy a rádiócafé, juventus stb akik pályáznak van annyi pénzük hogy egy országos frekvenciát üzemeltessenek.

Itt a példa a 4. mobilszolgáltató pályázatról is. Megnyerte az az xy nevezetű cég és láss csodát semmi nem lett belőle mert érdekes módon pénz már nem volt rá a hálózat elindítására.

Én nem szeretném ha megszűnne a Sláger. Mert én nem szeretnék egész nap rádió1, meg radiocafe stílusú zenéket hallgatni. Nem hiszem hogy a 40-50 éves emberek rádió 1 -et meg radiocafe -t akarnak hallgatni.
 #27705  Szerző: gobbi

Az országosra vajon ki ne 15-49-es célcsoportot célozna :) :X.:

Ha pedig valaki végigolvasta a páyázati kiírás az pontosan tudja, hogy aki itt páylázott az nem kispályás mert az anyagi kötelezettségek a páylázat beadásához sem semmik....
 #27656  Szerző: Cicoo

Általánosan elmondható, hogy rádiót olyanok indítanak, akiknek van rá pénzük. Az más kérdés, hogy ezek az emberek és a megbízottaik általában nem értenek a dologhoz.. :sealed:

(Nem baj, országost én pl. csak akkor hallgatok, ha tényleg nincs sehol semmi hallgatható.)
 #27650  Szerző: MrG

SzD írta:A Juventusnak pedig biztosan van némi kis reklámbevétele. Ha nem tudnák megoldani, nem is pályáztak volna - szerintem.
A Juventusnak az ír Communicorp a tulajdonosa, aki Európa-szerte nagyon sok rádiót üzemeltet, melyek listáját megtaláljátok itt.

Ha valamijük van, az pénz.

Ez az első lehetőségük a kiugrásra jópár év óta, hát tesznek egy próbát.
 #27639  Szerző: SzD

Mipi írta:Azt se hiszem el hogy a rádiócafé, juventus stb akik pályáznak van annyi pénzük hogy egy országos frekvenciát üzemeltessenek.

Ha a radiocafénak nincs is annyi pénze, az EMG-nek van. :) A Juventusnak pedig biztosan van némi kis reklámbevétele. Ha nem tudnák megoldani, nem is pályáztak volna - szerintem.

Szerk.: De hülye vagyok...ugyanezt írta Szabi is. Reggel van... :)
Mipi írta:nem szeretnék egész nap rádió1, meg radiocafe stílusú zenéket hallgatni. Nem hiszem hogy a 40-50 éves emberek rádió 1 -et meg radiocafe -t akarnak hallgatni.
Ha a café nyerne, akkor nem valószínű, hogy ugyanazt a tartalmat, és zenei irányzatot folytatná tovább. Nyilván nem lenne belőle olyan rádió mint pl. a Danubius, de gondolom lenne egy arany középút. Csak nem hülyék annyira, hogy rétegrádiót csinálnak országosban.
 #27638  Szerző: MrG

Mipi írta:Biztos hogy marad minden a régi. Slágernek is meg a danubiusnak is van rá pénze hogy továbbra is üzemeltessék a rádiókat. Azt se hiszem el hogy a rádiócafé, juventus stb akik pályáznak van annyi pénzük hogy egy országos frekvenciát üzemeltessenek.
Már hogy a viharba ne lenne? Nem gyenge hátterük van. Nem poénból pályáztak.
Mipi írta:Itt a példa a 4. mobilszolgáltató pályázatról is. Megnyerte az az xy nevezetű cég és láss csodát semmi nem lett belőle mert érdekes módon pénz már nem volt rá a hálózat elindítására.
A tendert az NHH fújta le: http://itcafe.hu/hir/nem_lesz_negyedik_ ... ltato.html
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 149