RADIOSITE Fórum

• Sunshine-Pilis Rádió - Szentendre

#33611  Szerző: mgabor

főleg, hogy 2014 a céldátum? :)
 #33608  Szerző: Pasa

Ne aggódj! Nekem most van egy fogadásom, hogy 2012 után is vígan FM-ezik majd mindenki. A DAB halva született.
 #33589  Szerző: Ghee

Pasa írta:A vételkörzetek/engedélyek alapján osztották így ki. Lehet rajta vitatkozni, hogy ez jó-e így, vagy sem, viszont szabályos... :stare:
Már csak 2012-ig kell kibírni aztán jön az iszonyú digitális átállás, ott nem lesz ilyen probléma, viszont lesz helyette sok - "igen" és "nem" valamint 1 és 0. Valahogy nem örülök ennek a "még több digitális cucc alkalmazásnak", hogy megvalósíthassuk a DAB rádiózást Mo.-on. Mi lesz majd a hangzással, ha már így is sok adó elvesztette az uralmat a közönséges adásprocik felett.
 #33581  Szerző: Pasa

A vételkörzetek/engedélyek alapján osztották így ki. Lehet rajta vitatkozni, hogy ez jó-e így, vagy sem, viszont szabályos... :stare:
 #33575  Szerző: Ghee

Nem értem, hogy a 90,9-es frekit hogy lehetett kiosztani. Itt pesten is néhol belever a "szánsájnpilis" az idióta zenéjével és az igénytelen minőségével a Jazzy-be sajnos. Észak-Pesten a betondzsungelben is meg kell harcolnom érte, hogy legyen elég ereje, hogy tisztán szóljon. Szeretem hallgatni őket, mert jó zenék vannak, jó minőségben, példaértékű processzálással - mármint a Jazzyn.
 #28090  Szerző: Pasa

Változott egy év alatt (valóban jó irányba), de én mégis a régi Pilis Rádiót hiányolom.
 #28063  Szerző: MrG

A szart szar, zeneileg szerintem olyan, amilyennek egy helyi rádiónak lennie kell, egyáltalán nem nevezném vegyesnek, sima CHR. Azon belül mondjuk vegyes. :) A nyíregyházi arculata 10/10, de a Pilisét kicsit elsiették.

Most valamilyen furcsa ok folytán - gondolom terjedés miatt ;) - teljesen tisztán bejön nekem itt Bp belvárosban, hallgatom is, tetszik is.

Szóval, hajráhajrá Sunshine!
 #12952  Szerző: Pasa

Sunshine szar (bocs nyíregyháziak).
 #12951  Szerző: bsector

Ráadásul a hangszín és hangerő sem egyforma... Igénytelen.
zenefalo írta:Mostanában figyeltem meg,hogy a S-Pilis erősebben szól felém(Hatvan),mint korábban,és az adásprocit is rendbetették,vagy cserélték. :yes: De a vegyes zenéi nem igazán jönnek be,Danubius és Roxy-keverék :punch:
 #12854  Szerző: Pasa

zenefalo írta:Mostanában figyeltem meg,hogy a S-Pilis erősebben szól felém(Hatvan),mint korábban
Én is úgy hallom, valami történt, mert itt mintha gyengébb lenne. Lehet, hogy kelet felé irányították a sugárzást (talán a Jazzy miatt).