RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#28465  Szerző: Mauro

hdshouter írta:
Mauro írta:A Digikábelen BP-n Fishing and Hunting helyén valami PV TV nevű horgász csatorna ment tegnap este. Másnál is? Más szolgáltatoknál is? A műsör alatt Fishing and Hunting-os mikrofonba beszéltek.
A miskolci Digikábelen is ez volt... A F&H egyszer csak eltűnt, és pár nappal rá jött ez a PV TV. De hogy már megint mi a fenének kellett lecserélni ezt is, azt nem tudom... Nagyon nyomul ez a Tematic Cable.
Állítólag DIGI és IKO össze balhézott.
 #28463  Szerző: hdshouter

Nekem meg szintén van egy új csatorna-fogásom a miskolci Digikábelen. Először nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet, de aztán kiderült, hogy Miskolcnak lesz egy új helyi csatornája, Irány TV néven. :)

Íme egy kis ízelítő az aktuális műsorból...
(Látszik, hogy modern TV, a képújság már Windows 7 alatt megy xD)

http://www.youtube.com/watch?v=-fHzul_bC_k
 #28462  Szerző: hdshouter

Mauro írta:A Digikábelen BP-n Fishing and Hunting helyén valami PV TV nevű horgász csatorna ment tegnap este. Másnál is? Más szolgáltatoknál is? A műsör alatt Fishing and Hunting-os mikrofonba beszéltek.
A miskolci Digikábelen is ez volt... A F&H egyszer csak eltűnt, és pár nappal rá jött ez a PV TV. De hogy már megint mi a fenének kellett lecserélni ezt is, azt nem tudom... Nagyon nyomul ez a Tematic Cable.
 #28432  Szerző: djlacee

"Új - még fejlesztés alatt lévõ - területeink:
Ajka
Kecskemét
Kaposvár
Mosonmagyaróvár
Szeged"
http://www.digikabel.hu/Kabel-Tv.html
 #28349  Szerző: Mauro

TV2 16:9es műsoránál is meg volt nyújtva függőlegesen a kép. :)
 #28203  Szerző: Mauro

A Digikábelen BP-n Fishing and Hunting helyén valami PV TV nevű horgász csatorna ment tegnap este. Másnál is? Más szolgáltatoknál is? A műsör alatt Fishing and Hunting-os mikrofonba beszéltek.
 #28143  Szerző: LuciFerko

:shock: :lol:
 #28134  Szerző: Pasa

Mauro írta:
Szabi írta:Őrölj, gecc! Meg száncsá' vessé'! :lol:
Meg főleg használj névelőket (a; az; egy)... :x
 #28122  Szerző: MrG

Mauro írta:
mgabor írta:engem sem zavar, meg szerintem is csinálják az új anyagokat már csak 16:9-be, de tekintve, hogy egy kereskedelmi tévés műsor már egy év múlva szart se ér, nemhogy újra elővegyék, a tévéknek meg vagy 85%-a még 4:3-as, baromira nemlétező probléma. az MTV meg a Duna TV az, ahol nagyobb jelentősége van, ők meg alkalmazkodnak.

én arra akartam rávilágítani, hogy te vagy itt a leghangosabb tizenhatkilencbetyár, akkor örüljél, hogy van anamorf adás :D
Őrölök is. Csak tényleg nem láttam még ilyet. Azért hoztam fel témát.
Őrölj, gecc! Meg száncsá' vessé'! :lol:
 #28118  Szerző: Mauro

mgabor írta:engem sem zavar, meg szerintem is csinálják az új anyagokat már csak 16:9-be, de tekintve, hogy egy kereskedelmi tévés műsor már egy év múlva szart se ér, nemhogy újra elővegyék, a tévéknek meg vagy 85%-a még 4:3-as, baromira nemlétező probléma. az MTV meg a Duna TV az, ahol nagyobb jelentősége van, ők meg alkalmazkodnak.

én arra akartam rávilágítani, hogy te vagy itt a leghangosabb tizenhatkilencbetyár, akkor örüljél, hogy van anamorf adás :D
Őrölök is. Csak tényleg nem láttam még ilyet. Azért hoztam fel témát.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 129