RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#28861  Szerző: nyikolaj

A Pelso már megelőzte őket.
Amugy meg a miskolci Sztár is hasonló,annyi kül,hogy ott beraknak óránként híreket,hogy még is legyen valami. :x
 #28855  Szerző: giallarosa

Biztosan úgy gondolták, hogy most úgyis az a tendencia, hogy egyre kevesebbet beszélnek a műsorvezetők, akkor ők lesznek az elsők, akik létrehozzák a CSAK ZENE rádiót... haha... :S
 #28827  Szerző: mgabor

Mit kell ezen értetlenkedni...
Nekiindultak, hogy bespájzoljanak frekvenciából, hogy majd megkapják az állami kezességvállalású hitelt, csakhogy közben kicsit átrendeződött a kormány, Bajnaiéknak meg már több esze volt, minthogy belemenjenek ebbe a hülyeségbe, vagy épp csak a mostani kormánytagoknak (pl Oszkónak) nem személyes érdeke.
Egyelőre most ott megragadt a dolog, hogy van két jelentéktelennek mondható városi frekvenciájuk, egy sima internet-kapcsolat függvénye, hogy bármikor elkezdhessék rajta nyomni Nyíregyházáról a megszokott búcsús-körhintás fílinget, de kénytelenek lennének ezt piaci alapon tenni. Viszont mindkét településen van helyi rádió (Tatabányán körzeti is), nyilván a kutyát nem érdekelné a nyíregyházi szerencsétlenkedés. Úgyhogy egyelőre DJ Winamp Shuffle őrködik a frekik felett, arra meg három verzió van, hogy miért:
1.) tartogatják addig, amíg nem lesz valami lehetőség, hogy kezdjenek vele valamit
2.) tartogatják addig, amíg meg nem veszi valaki
3.) tartogatják csak azért, hogy elmondhassák, hogy van rádiójuk, mert ha pl. Nyíregyházán tárgyalnak valakivel, az csak azt fogja nézni, hogy van a cégnek két megyeszékhelyi rádiója, az már huszadrangú, hogy mi megy rajta. Pénzbe meg ugye nem kerül, ha ezt is a tőlük megszokott fizetési morállal tartják fenn.
 #28825  Szerző: djlacee

Tegnap volt szerencsém hallgatni Tatabányán, egész szépen szól,
RDS PS: _GOLD_FM
RDS RT: GOLD FM TATABANYA
Zenék mennek szignálok nélkül, legkülönbözőbb stílusokból, a diumdisum -tól az rnb -n át a popig minden ...
De minek kellett azt szétbbarmolni ami jól működött? (Rádió1 Tatabánya) :roll:
Legalábbis a hallgatottsági adatokon az látszott, hogy jól működik.
 #28812  Szerző: Zoey

Egri Gold FM-es tapasztalataim:
- tegnap meg sem találta az automatikus hangoló, meg én sem manuálisan
- ma megvolt, de ahogy lamdba is mondta, nincsenek szignálok, így be sem azonosítható a rádió. Ez miért jó nekik, mondja már meg valaki nekem! Ha vannak szignáljaik, miért nem használják őket? Az már csak nem pénz!
- 3 dal erejéig bírtam hallgatni. Mikor Pussycat Dolls és Velvet-et követően ismét Pussícat Dolls következett, úgy gondoltam, ennyi elég is volt :D
Ebből látszik, h egy ember sem foglalkozik ezzel a rádióval, hogyha még erre sem figyelnek...
Csak akkor azt mondja még meg valaki, hogy mi céljuk van vele? Miért éri meg üzemeltetni? Miért nem reklámoznak vagy küldik adásba régi műsorvezetőiket? Miért nincsenek hírek? És egyáltalán Eger és Tatabánya legálisan sugároz? Ha igen is, így minek és kinek???
 #28501  Szerző: lambda

Obladioblada írta:Szól még? :)
Egerben igen, tatabányáról nem tudok semmit (vkinek infó?) Viszont zeneileg már nem olyan mint a kezdetben volt! Nagy nulla most az egész .... Sablonzenék főleg amiket mindenhol hallassz! Már szignálok sincsenek, csak zenék szólnak egymás után! Mi értelme így rádiót fenntartani? Nuku bevétel, csak kiadás! Igen, bőven lett volna idő beindítani, de ebből már tuti nem lesz semmi!

Hogy benne lesz-e a hallgatottsági adatokban? Szerintem max az egyéb kategóriában, szignálok híján már azt sem tudja az ember mi szól! :D
 #28255  Szerző: djlacee

Kivéve Express :lol:
 #28253  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:
Szd96 írta:Van egyáltalán rajtuk műsorvezetés?
Nincs még. Mikor én legutoljára belehallgattam Egerben, másodpercenként szaggatott, egyszóval hallgathatatlan volt...
kérdésből adódik a kérdés: és lesz rajtuk valamikor is valami? az advertum honlapja szerint az egri és a tatabányai rádiók megvásárlása január 5-én történt, azóta 10 hónap telt el. ennyi idő alatt alatt pedig bárki be tud indítani egy rádiót, ha valóban akar.
 #28251  Szerző: Zoey

Szd96 írta:Van egyáltalán rajtuk műsorvezetés?
Nincs még. Mikor én legutoljára belehallgattam Egerben, másodpercenként szaggatott, egyszóval hallgathatatlan volt...
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 222