Helyi radioknak viszont tenyleg jot tesz, ezzel egyetertek. Meg talan a kisse amator radiok is profitalhatnak belole

Azért nagyon örülök annak, hogy sokan hallgatnátok inkább politikiai irányultságú rádiókat reggeltől estig, akár a Sláger, akár a Danubius frekvenciáján...Azt is ugyanigy szidni fogjak, mint ezeket.Ha az elejen nem is, de egy ev utan tuti, amikor mar elmulik az ujjszulottnek minden uj szindroma. Ezek a radiok is, ugyanugy a profitra fognak ramenni es ugyanugy a minel kevesebbol a leheto legtobbet akarjak majd kihozni. Tomegnek nem lehet ugy radiozni,hogy az tetszen mindenkinek. De ott vannak meg azok a torvenyes eszkozok...
Én attól hányok inkább, ahogy némelyek gondolkodnak...
Kíváncsi leszek, hogy hogyan vélekedtek majd a rádiózásról általában, amikor ezek az áhított rádiók megszólalnak.
Azért nagyon örülök annak, hogy sokan hallgatnátok inkább politikiai irányultságú rádiókat reggeltől estig, akár a Sláger, akár a Danubius frekvenciáján...
Kíváncsi leszek, hogy hogyan vélekedtek majd a rádiózásról általában, amikor ezek az áhított rádiók megszólalnak.
BajakiGabesz írta:Azért nagyon örülök annak, hogy sokan hallgatnátok inkább politikiai irányultságú rádiókat reggeltől estig, akár a Sláger, akár a Danubius frekvenciáján...Várd már meg, hogy elinduljanak, mennyire lesznek politikai irányultságúak, jó? A Lánchídnál esélyes, de a Café szerinted eddig mennyire volt az?